Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-09 11:00
  • Competitiewedstrijd: Group E
  • Stadion: Kypros
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40982
Kypros Ghana
newera Tactiek essien
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
69.1 gemiddelde waardering 52.5
outstanding Schieten average
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen very good


21e minuut.
Tonguz rent richting de bal. Paulou is nu in balbezit. Paulou geeft een hoge lob. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket schiet op doel. Paakuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Chrysostomou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarfo rent richting de bal. Sarfo passt de bal met de wreef. Dogbe heeft problemen om de bal te vangen. Dogbe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Yerenkyi verovert de bal door een tackle van achteren. Mavioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Chrysostomou de bal. Chrysostomou geeft een hoge lob. Şevket krijgt zijn hoofd ertegen. Paakuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Tonguz geeft de bal voor. Mavioğlu kopt de bal weg. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - Ghana 1:0

32e minuut.
Mavioğlu rent richting de bal. Mavioğlu passt de bal in één keer door. Şevket is nu in balbezit. Şevket schiet op doel. Paakuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - Ghana 2:0

38e minuut.
Klungelig pakt Kürşat de bal. Kürşat geeft de bal voor. Şevket rent richting de bal. Şevket schiet op doel. Paakuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - Ghana 3:0

40e minuut.
Yerenkyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerenkyi passt de bal zonder na te denken. Mavioğlu probeert naar een medespeler te passen. Şevket rent richting de bal. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Paakuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Chrysostomou rent richting de bal. Chrysostomou speelt de bal door. Daar is Usar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Şevket de bal onder controle te krijgen. Paakuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros 36%, Ghana 64%.
Kypros - Ghana 3:0

60e minuut.
Inworp. Siailis komt het veld opgelopen. Birinci komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kürşat geeft een hoge lob. Odamtten kopt de bal weg. Usar probeert de bal met de borst te controleren. Usar haalt uit met een fantastische trap. Paakuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - Ghana 4:0

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Paakuna niet meer kan verder spelen. Brown komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Dogbe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lawson komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elmas komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birinci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siailis probeert naar een medespeler te passen. Birinci geeft een lange en hoge pass. Elmas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - Ghana 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros 40%, Ghana 60%.
Kypros - Ghana 5:0