Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-10 11:59
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Ullevaal Stadion
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 59884
Norge Hayastan
PolonaiseS65E02 Tactiek Hayastan2
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
76.9 gemiddelde waardering 75.8
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen outstanding


5e minuut.
Kjeldsberg is nu in balbezit. Haroutiunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen onderschept slim de pass. Kristoffersen schiet op doel. Egheyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ulland geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Egheyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ulland is nu in balbezit. Ulland schiet op doel. Egheyan bokst de bal weg.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sætra met een snelle inworp. Kjeldsberg probeert naar een medespeler te passen. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Orvik ... Strafschop! Patrikyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Patrikyan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Levyan geeft een hoge lob. Tatoyan rent richting de bal. Kvistad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tatoyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patrikyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Hayastan 0:1

30e minuut.
Avetissyan met een sublieme pass. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesheim verovert de bal door een tackle van achteren. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Hodneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodneland geeft de bal voor. Lilleby rent richting de bal. Lilleby haalt uit met een fantastische trap. Egheyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norge - Hayastan 1:1

33e minuut.
Hodneland probeert naar een medespeler te passen. Lilleby is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ulland zal de hoekschop nemen. Lilleby krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Egheyan met een sublieme pass. Avetissyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kvistad. Kvistad krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ulland speelt de bal door. Lilleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Egheyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Hayastan 2:1

43e minuut.
Kjeldsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsberg passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hodneland de bal. Hodneland geeft een lange en hoge pass. Lilleby krijgt zijn hoofd ertegen. Egheyan bokst de bal weg.

45e minuut.
Kristoffersen kopt de bal weg. Lilleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Xachikyan maakt een afschuwelijke overtreding. Xachikyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 46%, Hayastan 54%.
Norge - Hayastan 2:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasilyan komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Avetissyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Papalyan komt het veld opgelopen. Damadyan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hayrikyan rent richting de bal. Hayrikyan passt de bal in één keer door. Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalyan draait met de bal, schiet en ... Liberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamikyan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Xachikyan begaat een overtreding. Kristoffersen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kjeldsberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kristoffersen maakt een snoekduik en kopt de bal. Egheyan bokst de bal weg. Lilleby maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Hayastan 3:1

73e minuut.
Aznavour geeft een hoge lob. Papalyan rent richting de bal. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalyan schiet op doel. Liberg bokst de bal weg.

78e minuut.
Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orvik. Papalyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kasilyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan geeft de bal voor. Papalyan springt en kopt de bal. Liberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Hodneland rent richting de bal. Hayrikyan begaat een overtreding. Hodneland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruud komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Haroutiunyan passt de bal zonder na te denken. Kasilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sætra geeft de bal voor. Kjeldsberg kopt de bal weg. Lilleby rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Hayastan 4:1

88e minuut.
Kjeldsberg met een sublieme pass. Hayrikyan met een sublieme pass. Hamikyan rent richting de bal. Hamikyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Aznavour probeert naar een medespeler te passen. Avetissyan rent richting de bal. Met opzet legt Sætra zijn tegenspeler op de grond. Sætra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 54%, Hayastan 46%.
Norge - Hayastan 4:1