Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Italia U21 Suomi U21
U21 Bis OFF Tactiek CocoYamboOFF
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
58.1 gemiddelde waardering 56.9
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Pohjola de bal onder controle te krijgen. Moldani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaleva krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Moldani verovert de bal door een tackle van achteren. Pieskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldani onderschept slim de pass. Kaleva is nu in balbezit. Kaleva draait met de bal, schiet en ... Padalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Pirinen geeft een lange en hoge pass. Kaleva heeft problemen om de bal te vangen. Maconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva verovert de bal door een tackle van achteren. Kaleva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Suomi U21 0:1

22e minuut.
Sillanpää komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Sillanpää is nu in balbezit. Sillanpää met een sublieme pass. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Suomi U21 0:2

28e minuut.
Inworp. Pirilä komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Puhakainen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Quondamangelomaria geeft een lange en hoge pass. Foppolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappellini rent richting de bal. Chiappellini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Suomi U21 1:2

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wasenius komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Pieskä probeert naar een medespeler te passen. Sillanpää is nu in balbezit. Sillanpää probeert naar een medespeler te passen. Kaleva rent richting de bal. Kaleva draait met de bal, schiet en ... Padalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia U21 55%, Suomi U21 45%.
Italia U21 - Suomi U21 1:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaccheroni komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Foppolo probeert naar een medespeler te passen. Chiappellini rent richting de bal. Pirinen verovert de bal door een tackle van achteren. Foppolo onderschept slim de pass. Foppolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Doeltrap. Giovannotti komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Särkioja komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Puhakainen verovert de bal door een tackle van achteren. Puhakainen geeft een lange en hoge pass. Daar is Ylöstalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiappellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappellini schiet op doel. Jakola bokst de bal weg. Chiappellini is nu in balbezit. Chiappellini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pieskä onderschept slim de pass. Pieskä geeft een lange en hoge pass. Kaleva rent richting de bal. Kaleva haalt uit met een fantastische trap. Padalini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Suomi U21 1:3

74e minuut.
Ukonaho komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Doeltrap. Strafforelli komt het veld opgelopen. Pittella komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Maconi geeft een lange en hoge pass. Ylöstalo heeft problemen om de bal te vangen. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Suomi U21 2:3

80e minuut.
Hauhola onderschept slim de pass. Paoloni rent richting de bal. Paoloni passt de bal met de wreef. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli haalt uit met een fantastische trap. Jakola bokst de bal weg.

82e minuut.
Pieskä met de inworp. Pirilä rent richting de bal. Pirilä passt de bal zonder na te denken. Sillanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillanpää draait met de bal, schiet en ... Padalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Pieskä is nu in balbezit. Donvito begaat een overtreding. Pieskä is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pirinen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Särkioja maakt een snoekduik en kopt de bal. Padalini bokst de bal weg.

86e minuut.
Pirilä geeft een lange en hoge pass. Pieskä krijgt zijn hoofd ertegen. Sillanpää rent richting de bal. Sillanpää haalt uit met een fantastische trap. Padalini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Suomi U21 2:4

90e minuut.
Pirilä passt de bal zonder na te denken. Pieskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieskä met een sublieme pass. Sillanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillanpää geeft de bal voor. Padalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia U21 50%, Suomi U21 50%.
Italia U21 - Suomi U21 2:4