Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lietuva U21 Colombia U21
seek and destroy Tactiek T412w2
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 54.2
solide Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Pudževelis is nu in balbezit. Striupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica verovert de bal door een tackle van achteren. Pudževelis onderschept slim de pass. Pudževelis haalt uit met een fantastische trap. Montenegro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
de la Torre geeft de bal voor. Katkūnas kopt de bal weg. Daar is Lukašovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Lukašovas de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mojica geeft een lange en hoge pass. Daar is de la Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Torre speelt de bal door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gabrilevskis komt het veld opgelopen.

38e minuut.
de la Torre passt de bal met de wreef. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de la Torre neemt de hoekschop. Serrano springt en kopt de bal. Ložis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Montaña geeft de bal voor. Serrano kopt de bal weg. Daar is Čiuoderis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor haalt uit met een fantastische trap. Ložis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Katkūnas passt de bal in één keer door. Daar is Rodallega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodallega geeft een hoge lob. Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor haalt uit met een fantastische trap. Ložis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Ávila komt het veld opgelopen. Pérez komt het veld opgelopen. Berrío komt het veld opgelopen. Salamanca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 62%, Colombia U21 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lietuva U21 - Colombia U21 0:0

46e minuut.
Misis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
de la Torre passt de bal zonder na te denken. Daar is Salamanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berrío is nu in balbezit. Berrío haalt uit met een fantastische trap. Salamanca probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Colombia U21 0:1

73e minuut.
Salamanca passt de bal in één keer door. de la Torre is nu in balbezit. de la Torre passt de bal zonder na te denken. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gabrilevskis geeft de bal voor. Misis kopt de bal weg. Pudževelis is nu in balbezit. Sindzikevičius is nu in balbezit. Sindzikevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skiecenis komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Šivickas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ávila de bal onder controle te krijgen. Rekis probeert naar een medespeler te passen. Pudževelis is nu in balbezit. Pudževelis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 56%, Colombia U21 44%.
Lietuva U21 - Colombia U21 0:1