Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nederland U21 Colombia U21
Columbia Tactiek T412w2
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Canjels geeft de bal voor. Inworp. de la Torre met de inworp. Rodallega geeft een hoge lob. Serrano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Buitenweg geeft een lange en hoge pass. Adelaar rent richting de bal. Montaña begaat een overtreding. Montaña krijgt een gele kaart. Adelaar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adelaar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kohn springt en kopt de bal. Montenegro bokst de bal weg.

14e minuut.
Klungelig pakt Leeuwen de bal. Rodallega rent richting de bal. Mojica rent richting de bal. Leeuwen onderschept slim de pass. Leeuwen schiet op doel. Montenegro bokst de bal weg.

41e minuut.
Gerets passt de bal zonder na te denken. Montaña is nu in balbezit. Adelaar onderschept slim de pass. Adelaar draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Sotomayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sotomayor raakt geblesseerd tijdens het duel. Berrío komt het veld opgelopen. Pérez komt het veld opgelopen. Ávila komt het veld opgelopen. Salamanca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland U21 48%, Colombia U21 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nederland U21 - Colombia U21 0:0

46e minuut.
Bakkati komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Berrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Korte bokst de bal weg.

57e minuut.
Rodallega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodallega geeft de bal voor. Salamanca kopt de bal weg. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Korte bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schepers komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bernal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Adelaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beukers is nu in balbezit. Beukers geeft een lange en hoge pass. Montenegro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Berrío verovert de bal door een tackle van achteren. Berrío geeft een hoge lob. Serrano kopt de bal weg. de la Torre rent richting de bal. Serrano is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de la Torre neemt de hoekschop. Serrano maakt een snoekduik en kopt de bal. Korte bokst de bal weg.

70e minuut.
Berrío rent richting de bal. Berrío geeft een lange en hoge pass. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Korte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland U21 - Colombia U21 0:1

70e minuut.
Fofana komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Beukers geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bakkati stond buitenspel. Bernal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Korte bokst de bal weg.

86e minuut.
Rodallega is nu in balbezit. Beukers onderschept slim de pass. Beukers geeft een lange en hoge pass. Fofana rent richting de bal. Fofana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland U21 56%, Colombia U21 44%.
Nederland U21 - Colombia U21 0:1