Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina U21 Magyarország U21
532 mundial Tactiek A7B
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 56.5
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Závodi heeft problemen om de bal te vangen. Závodi probeert naar een medespeler te passen. Glöckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckner draait met de bal, schiet en ... Chebar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Magyarország U21 0:1

20e minuut.
Gulácsy rent richting de bal. Gulácsy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Urtubey met de inworp. Colombatti geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Reyes springt en kopt de bal. Keindl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Argentina U21 - Magyarország U21 1:1

22e minuut.
Závodi kopt de bal weg. Glöckner rent richting de bal. Met opzet legt Rozenberg zijn tegenspeler op de grond. Rozenberg krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pastoriza passt de bal zonder na te denken. Plotár bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Daum is nu in balbezit. Daum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár geeft een hoge lob. Glöckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckner draait met de bal, schiet en ... Chebar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Magyarország U21 1:2

41e minuut.
Reyes probeert de bal aan de voet te houden. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daum krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 58%, Magyarország U21 42%.
Argentina U21 - Magyarország U21 1:2

46e minuut.
Testa komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rob komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Pastoriza kopt de bal weg. Urtubey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zila de bal. Testa rent richting de bal. Testa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Kerepeczky komt het veld opgelopen. Steiger komt het veld opgelopen. Kammerer komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Goldman komt het veld opgelopen. Lamela komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Urtubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtubey speelt de bal door. Goldman geeft de bal voor. Testa is nu in balbezit. Testa haalt uit met een fantastische trap. Keindl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Valentényi rent richting de bal. Lamela rent richting de bal. Lamela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Steiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steiger draait met de bal, schiet en ... Keindl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 33%, Magyarország U21 67%.
Argentina U21 - Magyarország U21 1:2