Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danmark U21 Hrvatska U21
5122 meet Tactiek AsyncRombLO
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
51.1 gemiddelde waardering 57
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


20e minuut.
Klanstrup passt de bal met de wreef. Dengsøe is nu in balbezit. Dengsøe met een sublieme pass. Rosendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendahl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Dengsøe kopt de bal weg. Drecun is nu in balbezit. Drecun passt de bal met de wreef. Toljagić is nu in balbezit. Toljagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Hrvatska U21 0:1

25e minuut.
Dengsøe is nu in balbezit. Dengsøe passt de bal zonder na te denken. Rosendahl is nu in balbezit. Rosendahl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danmark U21 - Hrvatska U21 1:1

33e minuut.
Budimir maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Toljagić kopt de bal weg. Daar is Aagård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rasmussen geeft een hoge lob. Drecun met een sublieme pass. Daar is Pajanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toljagić rent richting de bal. Toljagić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Buitenspel voor Wangsøe. Goede buitenspelval van de verdediging. Hejberg komt het veld opgelopen. Hensemann komt het veld opgelopen. Wilhelmsen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 74%, Hrvatska U21 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danmark U21 - Hrvatska U21 1:1

47e minuut.
Budimir kopt de bal weg. Dengsøe is nu in balbezit. Dengsøe geeft de bal voor. Hejberg rent richting de bal. Hejberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Ivanušec komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drecun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panj bereikt de bal nog maar net als eerste. Panj geeft de bal voor. Toljagić springt en kopt de bal. Ernemann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Doeltrap. Vukomanović komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rasmussen met een sublieme pass. Wilhelmsen heeft problemen om de bal te vangen. Wilhelmsen geeft een hoge lob. Hejberg rent richting de bal. Hejberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kržić is nu in balbezit. Kržić geeft een hoge lob. Dengsøe is nu in balbezit. Dengsøe geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buitenspel voor Hensemann. Goede buitenspelval van de verdediging. Divljanović komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Refsing geeft een hoge lob. Vukomanović heeft problemen om de bal te vangen. Hejberg is nu in balbezit. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann draait met de bal, schiet en ... Ivanušec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 63%, Hrvatska U21 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danmark U21 - Hrvatska U21 1:1