Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 19:23
  • Competitiewedstrijd: Ekstraklasa
  • Stadion: Tiger Eye
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 46350
WHITE TIGERS CF Japanese Futbol
532 R WING PP Tactiek bezpieka
51% Balbezit 49%
5% Spel op eigen helft 95%
94 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
74.8 gemiddelde waardering 38.1
briljant Schieten matig
briljant Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


1e minuut.
Daar is Jaraczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaraczewski speelt de bal door. Caramitru rent richting de bal. Caramitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 1:0

2e minuut.
Paraschivu speelt de bal door. Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 2:0

3e minuut.
Jaraczewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Nuñez de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blythe. Nuñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caramitru komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 3:0

5e minuut.
Daar is Nuñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuñez speelt de bal door. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Caramitru rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 4:0

6e minuut.
Paraschivu geeft de bal voor. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru passt de bal zonder na te denken. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Caramitru is nu in balbezit. Caramitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 5:0

8e minuut.
Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu geeft een hoge lob. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez geeft een hoge lob. Nuñez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 6:0

10e minuut.
Jaraczewski heeft problemen om de bal te vangen. Rosa met een sublieme pass. Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Paraschivu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 7:0

10e minuut.
Blythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski onderschept slim de pass. Jaraczewski met een sublieme pass. Nuñez rent richting de bal. Nuñez schiet op doel. Paraschivu bokst de bal weg. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 8:0

12e minuut.
Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru passt de bal met de wreef. Nuñez rent richting de bal. Nuñez draait met de bal, schiet en ... Paraschivu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Caramitru geeft de bal voor. Nuñez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 9:0

13e minuut.
Klungelig pakt Paraschivu de bal. Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Velásquez kopt de bal weg. Klungelig pakt Nuñez de bal. Nuñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 10:0

15e minuut.
Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Rosa kopt de bal weg. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Velásquez kopt de bal weg. Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru passt de bal zonder na te denken. Nuñez rent richting de bal. Nuñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 11:0

17e minuut.
Paraschivu speelt de bal door. Velásquez speelt de bal door. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 12:0

18e minuut.
Jaraczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal zonder na te denken. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 13:0

19e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez rent richting de bal. Nuñez passt de bal zonder na te denken. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Rosa kopt de bal weg. Velásquez rent richting de bal. Velásquez passt de bal in één keer door. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Paraschivu bokst de bal weg. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 14:0

21e minuut.
Fiut speelt de bal door. Paraschivu geeft een lange en hoge pass. Velásquez speelt de bal door. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 15:0

22e minuut.
Klungelig pakt Paraschivu de bal. Paraschivu met een sublieme pass. Velásquez kopt de bal weg. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Nuñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuñez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Caramitru rent richting de bal. Caramitru passt de bal met de wreef. Daar is Nuñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 16:0

25e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa passt de bal zonder na te denken. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru schiet op doel. Paraschivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 17:0

27e minuut.
Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velásquez speelt de bal door. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Paraschivu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Nuñez rent richting de bal. Nuñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 18:0

28e minuut.
Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Nuñez rent richting de bal. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Paraschivu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nuñez rent richting de bal. Nuñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 19:0

29e minuut.
Rosa speelt de bal door. Daar is Nuñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuñez passt de bal met de wreef. Caramitru rent richting de bal. Caramitru schiet op doel. Paraschivu bokst de bal weg.

31e minuut.
Daar is Nuñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Velásquez met een sublieme pass. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caramitru rent richting de bal. Caramitru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 20:0

32e minuut.
Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Velásquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuñez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 21:0

34e minuut.
Paraschivu met een sublieme pass. Velásquez speelt de bal door. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Paraschivu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 22:0

36e minuut.
Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa speelt de bal door. Caramitru rent richting de bal. Caramitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 23:0

36e minuut.
Fiut speelt de bal door. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu geeft een lange en hoge pass. Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Velásquez kopt de bal weg. Nuñez is nu in balbezit. Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Paraschivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 24:0

39e minuut.
Nuñez rent richting de bal. Daar is Caramitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuñez rent richting de bal. Nuñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 25:0

40e minuut.
Nuñez speelt de bal door. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa passt de bal zonder na te denken. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jaraczewski neemt de hoekschop. Nuñez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 26:0

42e minuut.
Fiut is nu in balbezit. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu geeft een hoge lob. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Paraschivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Paraschivu trapt de bal weg. Velásquez kopt de bal weg. Klungelig pakt Nuñez de bal. Nuñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 27:0

45e minuut.
Jaraczewski onderschept slim de pass. Jaraczewski probeert naar een medespeler te passen. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Paraschivu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 28:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WHITE TIGERS CF 5%, Japanese Futbol 95%.
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 28:0

46e minuut.
Velásquez met een sublieme pass. Daar is Caramitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramitru probeert naar een medespeler te passen. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 29:0

47e minuut.
Klungelig pakt Paraschivu de bal. Paraschivu met een sublieme pass. Rosa kopt de bal weg. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Paraschivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caramitru rent richting de bal. Caramitru schiet op doel. Paraschivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 30:0

49e minuut.
Nuñez is nu in balbezit. Nuñez met een sublieme pass. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Paraschivu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 31:0

50e minuut.
Velásquez is nu in balbezit. Velásquez passt de bal in één keer door. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru schiet op doel. Paraschivu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 32:0

51e minuut.
Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu geeft een hoge lob. Velásquez met een sublieme pass. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez haalt uit met een fantastische trap. Paraschivu bokst de bal weg. Caramitru geeft een hoge lob. Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Velásquez kopt de bal weg. Caramitru rent richting de bal. Caramitru schiet op doel. Paraschivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 33:0

55e minuut.
Miros bereikt de bal nog maar net als eerste. Miros geeft de bal voor. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. Paraschivu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 34:0

55e minuut.
Blythe rent richting de bal. Nuñez onderschept slim de pass. Nuñez speelt de bal door. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Paraschivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 35:0

57e minuut.
Paraschivu geeft een lange en hoge pass. Velásquez speelt de bal door. David probeert naar een medespeler te passen. Nuñez rent richting de bal. Nuñez draait met de bal, schiet en ... Paraschivu bokst de bal weg.

58e minuut.
Caramitru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caramitru geeft een hoge lob. Jaraczewski met een sublieme pass. Nuñez rent richting de bal. Nuñez schiet op doel. Paal! Jaraczewski met een sublieme pass. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 36:0

60e minuut.
Paraschivu geeft de bal voor. Velásquez rent richting de bal. Velásquez passt de bal met de wreef. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez haalt uit met een fantastische trap. Paraschivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caramitru rent richting de bal. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Nuñez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nuñez rent richting de bal. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez is nu in balbezit. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Paraschivu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 37:0

62e minuut.
Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Velásquez met een sublieme pass. David met een sublieme pass. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez draait met de bal, schiet en ... Paraschivu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nuñez geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 38:0

64e minuut.
Paraschivu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velásquez met een snelle inworp. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Velásquez is nu in balbezit. Velásquez passt de bal zonder na te denken. Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Paraschivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 39:0

67e minuut.
Nuñez heeft problemen om de bal te vangen. Nuñez passt de bal met de wreef. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Paraschivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 40:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaraczewski met de inworp. Nuñez rent richting de bal. Nuñez haalt uit met een fantastische trap. Paraschivu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 41:0

69e minuut.
Miros heeft problemen om de bal te vangen. Nuñez rent richting de bal. Nuñez passt de bal zonder na te denken. Daar is Caramitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramitru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 42:0

70e minuut.
Paraschivu met een sublieme pass. Velásquez kopt de bal weg. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru schiet op doel. Paraschivu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 43:0

71e minuut.
Blythe passt de bal in één keer door. Nuñez rent richting de bal. Nuñez speelt de bal door. Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Paraschivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 44:0

72e minuut.
Policht geeft een hoge lob. Caramitru kopt de bal weg. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 45:0

74e minuut.
Rosa passt de bal in één keer door. Paraschivu met een sublieme pass. Velásquez kopt de bal weg. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Paraschivu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nuñez rent richting de bal. Nuñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 46:0

75e minuut.
Rosa geeft een hoge lob. Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Velásquez kopt de bal weg. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Paraschivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nuñez geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 47:0

77e minuut.
Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu geeft een hoge lob. Caramitru kopt de bal weg. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 48:0

78e minuut.
Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jaraczewski neemt de hoekschop. Caramitru krijgt zijn hoofd ertegen. Paraschivu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 49:0

79e minuut.
Fiut speelt de bal door. Paraschivu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 50:0

79e minuut.
Paraschivu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velásquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosa is nu in balbezit. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Velásquez passt de bal in één keer door. Nuñez rent richting de bal. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru schiet op doel. Paraschivu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 51:0

82e minuut.
Miros is nu in balbezit. Jaraczewski onderschept slim de pass. Jaraczewski passt de bal met de wreef. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 52:0

83e minuut.
Klungelig pakt Paraschivu de bal. Paraschivu speelt de bal door. Velásquez kopt de bal weg. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Paraschivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Rosa kopt de bal weg. Caramitru rent richting de bal. Caramitru schiet op doel. Paraschivu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 53:0

85e minuut.
Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jaraczewski neemt de hoekschop. Nuñez is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jaraczewski zal de hoekschop nemen. Nuñez krijgt zijn hoofd ertegen. Paraschivu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jaraczewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caramitru krijgt zijn hoofd ertegen. Paraschivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 54:0

86e minuut.
Policht geeft de bal voor. Caramitru kopt de bal weg. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru rent richting de bal. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Paraschivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nuñez rent richting de bal. Nuñez draait met de bal, schiet en ... Paraschivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 55:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WHITE TIGERS CF 4%, Japanese Futbol 96%.
WHITE TIGERS CF - Japanese Futbol 55:0