Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Skuszew Magic Cyc Gdów
V2 Tactiek Magic III liga
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
65.5 gemiddelde waardering 74
formidable Schieten formidable
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen incredible


3e minuut.
Gomes da Costa geeft een hoge lob. Zagorda kopt de bal weg. Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rami geeft een hoge lob. Zagorda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
AL Fahir heeft problemen om de bal te vangen. AL Fahir passt de bal zonder na te denken. Stoichkov met een sublieme pass. Marcsek rent richting de bal. Marcsek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Godebski geeft een lange en hoge pass. Rami is nu in balbezit. Rami geeft de bal voor. Prepelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prepelka haalt uit met een fantastische trap. Barczak bokst de bal weg.

21e minuut.
Datz met een sublieme pass. AL Fahir controleert de bal met de borst. AL Fahir speelt de bal door. Marcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcsek draait met de bal, schiet en ... Datz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Stefanowski speelt de bal door. Halupczok is nu in balbezit. Halupczok geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szóstakowski de bal. Szóstakowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rami rent richting de bal. Stefanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanowski geeft de bal voor. Marcsek is nu in balbezit. Marcsek haalt uit met een fantastische trap. Datz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
AL Fahir passt de bal in één keer door. Szóstakowski is nu in balbezit. Kedravič legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szóstakowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szóstakowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 70%, Magic Cyc Gdów 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Skuszew - Magic Cyc Gdów 0:0

49e minuut.
AL Fahir rent richting de bal. AL Fahir passt de bal in één keer door. Marcsek is nu in balbezit. Marcsek haalt uit met een fantastische trap. Datz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Rami rent richting de bal. Rami probeert naar een medespeler te passen. Zagorda heeft problemen om de bal te vangen. Prepelka is nu in balbezit. Prepelka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Inworp. Rueda Ambrosio komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gomes da Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Stoichkov onderschept slim de pass. Stoichkov passt de bal met de wreef. AL Fahir rent richting de bal. AL Fahir schiet op doel. Datz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Wielgus controleert de bal met de borst. Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wielgus is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

68e minuut.
Klungelig pakt Klingelmann de bal. Klingelmann geeft een hoge lob. Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Halupczok probeert naar een medespeler te passen. Marcsek met een sublieme pass. AL Fahir rent richting de bal. AL Fahir geeft een lange en hoge pass. Szóstakowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Datz trapt de bal weg. Klingelmann kopt de bal weg. Setaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda Ambrosio verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda Ambrosio schiet op doel. Barczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zagorda rent richting de bal. Zagorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - Magic Cyc Gdów 1:0

73e minuut.
Setaro met een sublieme pass. Marcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcsek speelt de bal door. Klungelig pakt AL Fahir de bal. AL Fahir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Stoichkov onderschept slim de pass. Stoichkov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt AL Fahir de bal. AL Fahir geeft een lange en hoge pass. Szóstakowski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Janczylik neemt vlug de vrije trap. Daar is Klingelmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Setaro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Setaro krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Stoichkov speelt de bal door. AL Fahir is nu in balbezit. AL Fahir passt de bal in één keer door. Marcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcsek draait met de bal, schiet en ... Datz bokst de bal weg. Kedravič bereikt de bal nog maar net als eerste. Szóstakowski onderschept slim de pass. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Skuszew - Magic Cyc Gdów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 47%, Magic Cyc Gdów 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Skuszew - Magic Cyc Gdów 1:1