Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: ArEnA NoViAkI
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17200
NoViAkI DeBeŚcIaKi Dziesiąta Lublin
DP2 Tactiek Massimiliano.v.8
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
63.8 gemiddelde waardering 59.6
outstanding Schieten solid
formidable Passen very good
excellent Verdedigen very good


25e minuut.
Hamiti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chelidonis komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Erić probeert de bal aan de voet te houden. Fragopoulos is nu in balbezit. Met opzet legt Stręt zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Stręt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stręt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Camarasa heeft problemen om de bal te vangen. Tom rent richting de bal. Camarasa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tom wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tom kan niet meer verder spelen. Ibisz komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Arouca da Silva passt de bal met de wreef. Reissar bereikt de bal nog maar net als eerste. Reissar probeert naar een medespeler te passen. Borghetti is nu in balbezit. Borghetti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 33%, Dziesiąta Lublin 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Dziesiąta Lublin 0:0

46e minuut.
Chelidonis rent richting de bal. Reissar onderschept slim de pass. Reissar passt de bal zonder na te denken. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Reissar passt de bal met de wreef. Arouca da Silva met een sublieme pass. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Borghetti rent richting de bal. Borghetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Arouca da Silva speelt de bal door. Cieślewicz rent richting de bal. Cieślewicz probeert naar een medespeler te passen. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský haalt uit met een fantastische trap. Kopczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Womes probeert de bal aan de voet te houden. Cieślewicz geeft een hoge lob. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dolenský onderschept slim de pass. Dolenský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Chelidonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chelidonis passt de bal met de wreef. Gularte probeert naar een medespeler te passen. Womes rent richting de bal. Womes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Borghetti is nu in balbezit. Borghetti passt de bal zonder na te denken. Reissar heeft problemen om de bal te vangen. Reissar geeft de bal voor. Borghetti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bratianu kopt de bal weg. Daar is Dobosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borghetti rent richting de bal. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Dziesiąta Lublin 1:0

88e minuut.
Cieślewicz probeert naar een medespeler te passen. Dolenský is nu in balbezit. Dobosiewicz begaat een overtreding. Dobosiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 40%, Dziesiąta Lublin 60%.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Dziesiąta Lublin 1:0