Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-21 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: adriamagd Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 21462
adriamagd Farciarze Roku
rt Tactiek obrona Czestocho
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.9 gemiddelde waardering 63.6
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Linker verovert de bal door een tackle van achteren. Linker geeft een hoge lob. Hervás is nu in balbezit. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Petek bereikt de bal nog maar net als eerste. Taravelli speelt de bal door. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zabos rent richting de bal. Zabos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Micu geeft een lange en hoge pass. Özkelleci is nu in balbezit. Meléndez begaat een overtreding. Meléndez krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Fusca geeft een lange en hoge pass. Daar is Rădoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp geeft een lange en hoge pass. Hervás krijgt zijn hoofd ertegen. Zgrzelak bokst de bal weg. Özkelleci is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Farciarze Roku 1:0

29e minuut.
Rădoi is nu in balbezit. Legrá verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Paniagua ... Strafschop! Paniagua krijgt een gele kaart. Legrá raakt geblesseerd tijdens het duel. Zabos neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adriamagd - Farciarze Roku 1:1

31e minuut.
Depp passt de bal in één keer door. Linker heeft problemen om de bal te vangen. Legrá onderschept slim de pass. Legrá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Taravelli rent richting de bal. Taravelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Paniagua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legrá is nu in balbezit. Legrá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zabos passt de bal in één keer door. Taravelli is nu in balbezit. Taravelli speelt de bal door. Legrá is nu in balbezit. Legrá draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adriamagd 52%, Farciarze Roku 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adriamagd - Farciarze Roku 1:1

54e minuut.
Taravelli met de inworp. Petek rent richting de bal. Petek passt de bal met de wreef. Legrá rent richting de bal. Legrá schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Klungelig pakt Meléndez de bal. Micu verovert de bal door een tackle van achteren. Micu speelt de bal door. Michniak is nu in balbezit. Michniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Petek geeft de bal voor. Linker probeert naar een medespeler te passen. Özkelleci probeert naar een medespeler te passen. Hervás rent richting de bal. Hervás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Petek bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Taravelli begaat een overtreding. Feraru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Feraru kan niet meer verder spelen. Mihalev komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Greuceanu met een snelle inworp. Petek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petek geeft een hoge lob. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Linker heeft problemen om de bal te vangen. Linker geeft de bal voor. Greuceanu probeert naar een medespeler te passen. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá haalt uit met een fantastische trap. Salvador verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zabos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Farciarze Roku 1:2

87e minuut.
Legrá onderschept slim de pass. Legrá passt de bal met de wreef. Zabos is nu in balbezit. Petek is nu in balbezit. Petek draait met de bal, schiet en ... Salvador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Paniagua de bal. Legrá rent richting de bal. Legrá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Farciarze Roku 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adriamagd 46%, Farciarze Roku 54%.
adriamagd - Farciarze Roku 1:3