Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS KS Łukowice Brzeskie FKS 1939 STAL MIELEC**
check archers Tactiek kosa
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten solid
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


12e minuut.
Daar is Małysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manole is nu in balbezit. Małysiak begaat een overtreding. Małysiak krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Osowski probeert naar een medespeler te passen. Kızılateş kopt de bal weg. Montalvo heeft problemen om de bal te vangen. Irsanskas rent richting de bal. Irsanskas schiet op doel. Osowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Saias bereikt de bal nog maar net als eerste. Saias passt de bal met de wreef. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski schiet op doel. Osowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:0

19e minuut.
Saias rent richting de bal. Saias geeft een hoge lob. Petcu is nu in balbezit. Paciorkowski onderschept slim de pass. Paciorkowski schiet op doel. Osowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Montalvo geeft de bal voor. Manole geeft een hoge lob. Klungelig pakt Petcu de bal. Irsanskas is nu in balbezit. Irsanskas schiet op doel. Osowski bokst de bal weg.

22e minuut.
Osowski speelt de bal door. Sitio kopt de bal weg. Kızılateş probeert naar een medespeler te passen. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - FKS 1939 STAL MIELEC** 2:0

31e minuut.
Osowski trapt de bal weg van het doel. Manole bereikt de bal nog maar net als eerste. Manole geeft de bal voor. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - FKS 1939 STAL MIELEC** 3:0

35e minuut.
Saias geeft een lange en hoge pass. Petcu kopt de bal weg. Skitek probeert de bal met de borst te controleren. Irsanskas is nu in balbezit. Irsanskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - FKS 1939 STAL MIELEC** 4:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sitio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saias geeft een hoge lob. Paciorkowski springt en kopt de bal. Osowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - FKS 1939 STAL MIELEC** 5:0

41e minuut.
Feddersen met een sublieme pass. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland passt de bal in één keer door. İlalan bereikt de bal nog maar net als eerste. İlalan geeft de bal voor. Krunić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS KS Łukowice Brzeskie 48%, FKS 1939 STAL MIELEC** 52%.
LZS KS Łukowice Brzeskie - FKS 1939 STAL MIELEC** 5:0

49e minuut.
Petcu met een sublieme pass. Klungelig pakt İlalan de bal. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ... Osowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - FKS 1939 STAL MIELEC** 6:0

62e minuut.
Skitek probeert naar een medespeler te passen. Feddersen is nu in balbezit. Feddersen passt de bal met de wreef. Iwaszko is nu in balbezit. Iwaszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Małysiak rent richting de bal. Manole bereikt de bal nog maar net als eerste. Manole geeft de bal voor. Irsanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Irsanskas haalt uit met een fantastische trap. Osowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kızılateş speelt de bal door. Saias rent richting de bal. Saias geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS KS Łukowice Brzeskie 46%, FKS 1939 STAL MIELEC** 54%.
LZS KS Łukowice Brzeskie - FKS 1939 STAL MIELEC** 6:0