Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Admirał Borowik GKS Strzemięcin Grudziądz
cam3 Tactiek O Team
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
60.7 gemiddelde waardering 59.3
outstanding Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Barón speelt de bal door. Kozik is nu in balbezit. Kozik geeft de bal voor. Rabín rent richting de bal. Rabín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ivanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozik speelt de bal door. Urbacz speelt de bal door. Szurowski is nu in balbezit. Szurowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - GKS Strzemięcin Grudziądz 1:0

12e minuut.
Mishaelov probeert naar een medespeler te passen. Rokne is nu in balbezit. Mione tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mione krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Garboń kopt de bal weg. Baretti rent richting de bal. Szurowski onderschept slim de pass. Barón verovert de bal door een tackle van achteren. Płuciennik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - GKS Strzemięcin Grudziądz 2:0

20e minuut.
Garboń passt de bal in één keer door. Szurowski is nu in balbezit. Memmo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Memmo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Moral geeft de bal voor. Daar is Bravo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - GKS Strzemięcin Grudziądz 2:1

22e minuut.
Baretti geeft een lange en hoge pass. Domalíp kopt de bal weg. Daar is Drwal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokne is nu in balbezit. Rokne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vacas passt de bal zonder na te denken. Moral is nu in balbezit. Moral passt de bal in één keer door. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín draait met de bal, schiet en ... Argurio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rokne is nu in balbezit. Rokne schiet op doel. Drwal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Argurio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Moral onderschept slim de pass. Moral speelt de bal door. Domalíp probeert naar een medespeler te passen. Rokne is nu in balbezit. Rokne schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Admirał Borowik - GKS Strzemięcin Grudziądz 2:2

45e minuut.
Ivanković is nu in balbezit. Płuciennik rent richting de bal. Płuciennik probeert naar een medespeler te passen. Garboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admirał Borowik 51%, GKS Strzemięcin Grudziądz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Admirał Borowik - GKS Strzemięcin Grudziądz 2:2

48e minuut.
Moral kopt de bal weg. Valencia Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Vacas probeert naar een medespeler te passen. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Valencia Díaz probeert naar een medespeler te passen. Domalíp bereikt de bal nog maar net als eerste. Domalíp passt de bal met de wreef. Rokne rent richting de bal. Rokne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Vacas heeft problemen om de bal te vangen. Urbacz kopt de bal weg. Baretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboń onderschept slim de pass. Garboń draait met de bal, schiet en ... Pierniczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Płuciennik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - GKS Strzemięcin Grudziądz 3:2

59e minuut.
Ivanković is nu in balbezit. Kozik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivanković raakt geblesseerd tijdens het duel. Garboń legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pierniczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - GKS Strzemięcin Grudziądz 4:2

61e minuut.
Ivanković geeft een lange en hoge pass. Kozik met een sublieme pass. Płuciennik is nu in balbezit. Szurowski is nu in balbezit. Szurowski draait met de bal, schiet en ... Pierniczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baretti is nu in balbezit. Garboń verovert de bal door een tackle van achteren. Garboń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - GKS Strzemięcin Grudziądz 5:2

69e minuut.
Garboń is nu in balbezit. Urbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbacz met een sublieme pass. Szurowski is nu in balbezit. Szurowski haalt uit met een fantastische trap. Pierniczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Mishaelov geeft een lange en hoge pass. Hermann kopt de bal weg. Moral geeft de bal voor. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Barón speelt de bal door. Vacas is nu in balbezit. Vacas passt de bal in één keer door. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rokne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - GKS Strzemięcin Grudziądz 5:3

87e minuut.
Rokne kopt de bal weg. Mione rent richting de bal. Rabín onderschept slim de pass. Rabín schiet op doel. Argurio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admirał Borowik 42%, GKS Strzemięcin Grudziądz 58%.
Admirał Borowik - GKS Strzemięcin Grudziądz 5:3