Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PUMAS KICKERS Fc. Ratown
ATAK PUMY Tactiek 14134
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 46.1
solid Schieten adequate
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


11e minuut.
Hamel is nu in balbezit. Hamel passt de bal in één keer door. Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap. Banan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bruzda kan de bal niet met de borst controleren. Niewiarowski geeft de bal voor. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap. Banan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - Fc. Ratown 1:0

42e minuut.
Galvis kopt de bal weg. Paluchowski kan de bal niet met de borst controleren. Magnaguagno begaat een overtreding. Magnaguagno krijgt een gele kaart. Paluchowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paluchowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pallis rent richting de bal. Kakuja begaat een overtreding. Kakuja krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Hwan-Sin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraljić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PUMAS KICKERS - Fc. Ratown 1:1

44e minuut.
Linares met een sublieme pass. Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak geeft een lange en hoge pass. Galvis is nu in balbezit. Galvis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Najman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS KICKERS 43%, Fc. Ratown 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PUMAS KICKERS - Fc. Ratown 1:1

48e minuut.
Inworp. Hellenurm komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Centonze verovert de bal door een tackle van achteren. Cegła controleert de bal met de borst. Cegła verovert de bal door een tackle van achteren. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ... Banan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Linares zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Tuomioja de bal. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - Fc. Ratown 2:1

71e minuut.
Niewiarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. Paluchowski is nu in balbezit. Magnaguagno onderschept slim de pass. Magnaguagno geeft een hoge lob. Banan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Paluchowski passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewiarowski met een snelle inworp. Galvis rent richting de bal. Galvis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Magnaguagno heeft problemen om de bal te vangen. Gnat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Magnaguagno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magnaguagno zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - Fc. Ratown 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS KICKERS 40%, Fc. Ratown 60%.
PUMAS KICKERS - Fc. Ratown 3:1