Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopacze Fox FC Mlks Sparta KW
Fox442wing Tactiek copa
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Pellegrini verovert de bal door een tackle van achteren. Pellegrini passt de bal zonder na te denken. Bisson speelt de bal door. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz schiet op doel. Lemus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Strzałka met de inworp. Davidović is nu in balbezit. Davidović passt de bal met de wreef. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ... Lemus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Casabona geeft de bal voor. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher probeert naar een medespeler te passen. Dunkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunkley draait met de bal, schiet en ... Akifoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pellegrini passt de bal in één keer door. Ziyech met een sublieme pass. Daar is Kronenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santander is nu in balbezit. Santander draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Knochenbrecher geeft de bal voor. Strzałka probeert naar een medespeler te passen. Draganić bereikt de bal nog maar net als eerste. Draganić geeft een lange en hoge pass. Dunkley maakt een snoekduik en kopt de bal. Akifoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopacze Fox FC 64%, Mlks Sparta KW 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kopacze Fox FC - Mlks Sparta KW 0:0

46e minuut.
Gligić komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Wałdoch geeft een hoge lob. Stefańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefańczyk met een sublieme pass. Santander rent richting de bal. Santander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Buitenspel voor Panzardo. Goede buitenspelval van de verdediging. Jurasz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bisson met een sublieme pass. Dunkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunkley verovert de bal door een tackle van achteren. Dunkley schiet op doel. Akifoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Davidović geeft een lange en hoge pass. Stefańczyk probeert naar een medespeler te passen. Strzałka controleert de bal met de borst. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz schiet op doel. Gligić bokst de bal weg.

70e minuut.
Tarantowicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mostowski komt het veld opgelopen. Kiniec komt het veld opgelopen. Świerniak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Draganić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jurasz de bal onder controle te krijgen. Bisson kopt de bal weg. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap. Gligić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - Mlks Sparta KW 1:0

75e minuut.
Ziyech geeft een hoge lob. Inworp. Knochenbrecher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arrowsmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrowsmith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wałdoch rent richting de bal. Kiniec verovert de bal door een tackle van achteren. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander haalt uit met een fantastische trap. Akifoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Strzałka met een sublieme pass. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arrowsmith rent richting de bal. Arrowsmith draait met de bal, schiet en ... Akifoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kopacze Fox FC - Mlks Sparta KW 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopacze Fox FC 61%, Mlks Sparta KW 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kopacze Fox FC - Mlks Sparta KW 1:1