Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Żółwinka SKL Hutnik 1950 Kraków
ARKA GD KUR ŚWIN Tactiek heja banana:)
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
55 gemiddelde waardering 61.1
uitstekend Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Rhode rent richting de bal. Rhode geeft een lange en hoge pass. Aretopoulos is nu in balbezit. Aretopoulos schiet op doel. Wicky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - Hutnik 1950 Kraków 0:1

11e minuut.
Rhode speelt de bal door. Daar is Belicov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belicov met een sublieme pass. Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lakwa passt de bal met de wreef. Mlinarević is nu in balbezit. Mlinarević passt de bal in één keer door. Daar is Vukašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukašević haalt uit met een fantastische trap. Dmochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghisellini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Żółwinka SKL - Hutnik 1950 Kraków 1:1

22e minuut.
Fritzner probeert naar een medespeler te passen. Guerrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrón passt de bal zonder na te denken. Aretopoulos rent richting de bal. Aretopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Belicov controleert de bal met de borst. Grbović rent richting de bal. Grbović geeft een hoge lob. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ukiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukiru geeft een hoge lob. Gia Thiện probeert de bal met de borst te controleren. Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Rhode kopt de bal weg. Ukiru rent richting de bal. Ukiru passt de bal zonder na te denken. Guerrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Viljanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Voglis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viljanti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vukašević met een snel genomen vrije trap. Ghisellini springt en kopt de bal. Dmochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - Hutnik 1950 Kraków 2:1

41e minuut.
Ukiru is nu in balbezit. Ukiru geeft een hoge lob. Gia Thiện heeft problemen om de bal te vangen. Aretopoulos rent richting de bal. Aretopoulos schiet op doel. Wicky bokst de bal weg.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belicov met een snelle inworp. Voglis probeert naar een medespeler te passen. Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Guerrón rent richting de bal. Marozsán begaat een overtreding. Guerrón raakt geblesseerd tijdens het duel. Rhode met een snel genomen vrije trap. Guerrón springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Żółwinka SKL - Hutnik 1950 Kraków 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żółwinka SKL 50%, Hutnik 1950 Kraków 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Żółwinka SKL - Hutnik 1950 Kraków 2:2

47e minuut.
Voglis passt de bal met de wreef. Belicov rent richting de bal. Belicov probeert naar een medespeler te passen. Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guerrón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - Hutnik 1950 Kraków 2:3

51e minuut.
Aretopoulos is nu in balbezit. Gia Thiện legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aretopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aretopoulos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Wicky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - Hutnik 1950 Kraków 2:4

56e minuut.
Voglis passt de bal in één keer door. Belicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grbović krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Guerrón rent richting de bal. Lakwa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guerrón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guerrón legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Wicky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - Hutnik 1950 Kraków 2:5

67e minuut.
Gia Thiện is nu in balbezit. Voglis onderschept slim de pass. Voglis geeft een hoge lob. Aretopoulos is nu in balbezit. Aretopoulos schiet op doel. Wicky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Ukiru is nu in balbezit. Ukiru geeft een lange en hoge pass. Daar is Gia Thiện, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretopoulos schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Ukiru heeft problemen om de bal te vangen. Ukiru geeft een lange en hoge pass. Guerrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrón draait met de bal, schiet en ... Wicky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - Hutnik 1950 Kraków 2:6

75e minuut.
Voglis kopt de bal weg. Rhode speelt de bal door. Ukiru rent richting de bal. Ukiru geeft de bal voor. Guerrón krijgt zijn hoofd ertegen. Wicky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - Hutnik 1950 Kraków 2:7

83e minuut.
Grbović is nu in balbezit. Grbović passt de bal zonder na te denken. Vukašević rent richting de bal. Vukašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - Hutnik 1950 Kraków 3:7

85e minuut.
Daar is Lakwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrón probeert naar een medespeler te passen. Ukiru rent richting de bal. Ukiru geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Wicky trapt de bal weg van het doel. Grbović geeft een hoge lob. Ghisellini rent richting de bal. Ghisellini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mlinarević is nu in balbezit. Rhode verovert de bal door een tackle van achteren. Rhode speelt de bal door. Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Belicov speelt de bal door. Rhode bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhode probeert naar een medespeler te passen. Guerrón rent richting de bal. Guerrón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żółwinka SKL 66%, Hutnik 1950 Kraków 34%.
FC Żółwinka SKL - Hutnik 1950 Kraków 3:7