Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Gibbons Manchester Union
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Klungelig pakt Gordon de bal. Wood onderschept slim de pass. Wood geeft een hoge lob. Blackburn rent richting de bal. Blackburn geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Croft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Blackburn met een sublieme pass. Cole probeert naar een medespeler te passen. Paston is nu in balbezit. Buchanan rent richting de bal. Buchanan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wiggle rent richting de bal. Wiggle geeft een hoge lob. Buchanan probeert naar een medespeler te passen. Paston bereikt de bal nog maar net als eerste. Paston draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Buchanan is nu in balbezit. Buchanan passt de bal zonder na te denken. Paston is nu in balbezit. Paston draait met de bal, schiet en ... Bolger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Manchester Union 1:0

42e minuut.
Buchanan passt de bal in één keer door. Neill rent richting de bal. Neill geeft de bal voor. Jackman rent richting de bal. Jackman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Gibbons 54%, Manchester Union 46%.
Hard Gibbons - Manchester Union 1:0

56e minuut.
Cowan heeft problemen om de bal te vangen. Townsend is nu in balbezit. Townsend probeert naar een medespeler te passen. Dickerson rent richting de bal. Dickerson schiet op doel. Croft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hard Gibbons - Manchester Union 1:1

60e minuut.
Gordon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Patterson komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Irving is nu in balbezit. Irving met een sublieme pass. Barlow is nu in balbezit. Dickerson rent richting de bal. Dickerson draait met de bal, schiet en ... Croft bokst de bal weg.

85e minuut.
Irving geeft een hoge lob. Barlow is nu in balbezit. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickerson rent richting de bal. Dickerson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Gibbons 61%, Manchester Union 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hard Gibbons - Manchester Union 1:1