Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-27 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.001
  • Stadion: ZiomSquad Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8713
ZiomSquad gks wybrzeze
3.0 Tactiek 1
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
43 gemiddelde waardering 43.3
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Oltean met een snelle inworp. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski geeft de bal voor. Gjinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjinali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Diarra speelt de bal door. Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moga probeert naar een medespeler te passen. Gjinali is nu in balbezit. Gjinali draait met de bal, schiet en ... Saralegui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Saralegui probeert naar een medespeler te passen. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski probeert naar een medespeler te passen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - gks wybrzeze 1:0

27e minuut.
Żygus neemt vlug de vrije trap. Janisz rent richting de bal. Mullan maakt een afschuwelijke overtreding. Mullan krijgt een gele kaart. Janisz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Janisz kan niet meer verder spelen. Daar is Mullan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastorczyk komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Eminov rent richting de bal. Eminov geeft de bal voor. Inworp. Grzonkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oltean geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gjinali bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZiomSquad - gks wybrzeze 1:1

33e minuut.
Inworp. Moga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oltean is nu in balbezit. Oltean geeft de bal voor. Jagodzki maakt een snoekduik en kopt de bal. Saralegui bokst de bal weg.

37e minuut.
Żygus met de inworp. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gombrowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gombrowicz kan niet meer verder spelen.

38e minuut.
Jakosz met een snelle inworp. Huy Trung is nu in balbezit. Mullan verovert de bal door een tackle van achteren. Mullan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - gks wybrzeze 2:1

40e minuut.
Páles heeft problemen om de bal te vangen. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski passt de bal zonder na te denken. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZiomSquad 64%, gks wybrzeze 36%.
ZiomSquad - gks wybrzeze 2:1

47e minuut.
Daar is Jagodzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diri is nu in balbezit. Jagodzki maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Jagodzki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jagodzki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Inworp. Deshkov komt het veld opgelopen. Luźny komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Luźny de bal. Grzonkowski rent richting de bal. Diarra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Diarra is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Grzonkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grzonkowski kan niet meer verder spelen. Łaszkiewicz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Brasília Amarela is nu in balbezit. Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - gks wybrzeze 3:1

78e minuut.
Páles geeft een lange en hoge pass. Żygus bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygus geeft een hoge lob. Mullan is nu in balbezit. Mullan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Pastorczyk probeert naar een medespeler te passen. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov met een sublieme pass. Gjinali is nu in balbezit. Gjinali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - gks wybrzeze 3:2

84e minuut.
Całko is nu in balbezit. Żygus onderschept slim de pass. Żygus probeert naar een medespeler te passen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Całko probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Deshkov stond buitenspel. Żygus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Myśliwiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZiomSquad 61%, gks wybrzeze 39%.
ZiomSquad - gks wybrzeze 3:2