Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-27 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.001
  • Stadion: F.C Kapy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4254
F.C Kapy MKLS Odolanovia
dumi Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 22.2
redelijk Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Inworp. Wullaert met een snelle inworp. Milardović controleert de bal met de borst. Milardović geeft een hoge lob. Masoni maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni schiet op doel. Syska heeft problemen om de bal te vangen. Syska draait met de bal, schiet en ... Widuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - MKLS Odolanovia 1:0

17e minuut.
Brzeziński onderschept slim de pass. Brzeziński probeert naar een medespeler te passen. Milardović speelt de bal door. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Widuch trapt de bal weg. Milardović kopt de bal weg. Wiśniowski rent richting de bal. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - MKLS Odolanovia 2:0

20e minuut.
Milardović kopt de bal weg. Masoni rent richting de bal. Masoni passt de bal zonder na te denken. Syska rent richting de bal. Syska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wiśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowski geeft de bal voor. Rejkowski controleert de bal met de borst. Milardović is nu in balbezit. Milardović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - MKLS Odolanovia 3:0

32e minuut.
Strzyżowski geeft een hoge lob. Nozal heeft problemen om de bal te vangen. Quintero rent richting de bal. Milardović is nu in balbezit. Milardović geeft de bal voor. Widuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Milardović met een sublieme pass. Strzyżowski rent richting de bal. Wullaert onderschept slim de pass. Bałamut speelt de bal door. Nozal geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Nozal met een sublieme pass. Wullaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wullaert passt de bal in één keer door. Syska rent richting de bal. Syska geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Kapy 26%, MKLS Odolanovia 74%.
F.C Kapy - MKLS Odolanovia 3:0

48e minuut.
Milardović bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska rent richting de bal. Milardović speelt de bal door. Masoni rent richting de bal. Masoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - MKLS Odolanovia 4:0

53e minuut.
Klungelig pakt Jaworucki de bal. Masoni is nu in balbezit. Masoni passt de bal zonder na te denken. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Masoni is nu in balbezit. Masoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - MKLS Odolanovia 5:0

55e minuut.
Wullaert met een sublieme pass. Milardović rent richting de bal. Milardović speelt de bal door. Klungelig pakt Masoni de bal. Masoni haalt uit met een fantastische trap. Widuch bokst de bal weg.

57e minuut.
Gontarewicz passt de bal in één keer door. Wullaert speelt de bal door. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni draait met de bal, schiet en ... Widuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - MKLS Odolanovia 6:0

80e minuut.
Bunikowski geeft de bal voor. Brzeziński kopt de bal weg. Nozal heeft problemen om de bal te vangen. Maślona is nu in balbezit. Maślona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Kapy 30%, MKLS Odolanovia 70%.
F.C Kapy - MKLS Odolanovia 6:0