Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-25 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: Huricane Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 48000
Huricane KP ROSSONERI Wałcz
xyz Tactiek 451próba
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
66.8 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Fahrenholz is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fahrenholz met een snelle inworp. Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - KP ROSSONERI Wałcz 1:0

10e minuut.
Mavioğlu passt de bal in één keer door. Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Dróżdż passt de bal zonder na te denken. Gillespie is nu in balbezit. Gillespie schiet op doel. Livaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Usin is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fahrenholz neemt de hoekschop. Usin springt en kopt de bal. Livaja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - KP ROSSONERI Wałcz 2:0

16e minuut.
Tornese is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chimento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tornese bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Chimento met een snelle inworp. Tornese rent richting de bal. Tornese haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kiepski de bal onder controle te krijgen. Nafziger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Chimento bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chimento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tornese bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jamgochyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orpiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orpiszewski probeert naar een medespeler te passen. Montoya is nu in balbezit. Montoya draait met de bal, schiet en ... Nafziger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kiepski rent richting de bal. Kiepski geeft de bal voor. Gillespie rent richting de bal. Gillespie draait met de bal, schiet en ... Livaja maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Karolek probeert naar een medespeler te passen. Gillespie is nu in balbezit. Gillespie geeft de bal voor. Usin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - KP ROSSONERI Wałcz 3:0

28e minuut.
Chirilă geeft een lange en hoge pass. Krajnc kopt de bal weg. Reekers heeft problemen om de bal te vangen. Dróżdż is nu in balbezit. Dróżdż haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Krupiński geeft een hoge lob. Szymczyk is nu in balbezit. Usin verovert de bal door een tackle van achteren. Usin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - KP ROSSONERI Wałcz 4:0

36e minuut.
Karolek onderschept slim de pass. Karolek geeft een lange en hoge pass. Dróżdż kopt de bal weg. Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie haalt uit met een fantastische trap. Livaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Jamgochyan neemt vlug de vrije trap. Krupiński is nu in balbezit. Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 50%, KP ROSSONERI Wałcz 50%.
Huricane - KP ROSSONERI Wałcz 4:0

55e minuut.
Mavioğlu rent richting de bal. Mavioğlu probeert naar een medespeler te passen. Usin rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mavioğlu neemt de hoekschop. Livaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Czeczot kopt de bal weg. Fahrenholz geeft een hoge lob. Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - KP ROSSONERI Wałcz 5:0

62e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Montoya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tornese kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nafziger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - KP ROSSONERI Wałcz 5:1

66e minuut.
Gillespie geeft de bal voor. Livaja met een sublieme pass. Krajnc kopt de bal weg. Gillespie rent richting de bal. Gillespie haalt uit met een fantastische trap. Livaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Czeczot met de inworp. Krajnc is nu in balbezit. Krajnc passt de bal zonder na te denken. Gillespie rent richting de bal. Gillespie draait met de bal, schiet en ... Livaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Nadide met een sublieme pass. Krajnc met een sublieme pass. Gillespie is nu in balbezit. Gillespie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - KP ROSSONERI Wałcz 6:1

85e minuut.
Mavioğlu passt de bal zonder na te denken. Usin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chirilă. Usin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krajnc wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 49%, KP ROSSONERI Wałcz 51%.
Huricane - KP ROSSONERI Wałcz 6:1