Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAKTIWATION A.C. Klocki
3232 Tactiek N-6
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 57.4
solid Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Manuszak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fontaine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontaine passt de bal met de wreef. Bègue rent richting de bal. Bègue draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Cocks kopt de bal weg. Gelpi rent richting de bal. Gelpi passt de bal in één keer door. Bègue is nu in balbezit. Bègue draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Güvenir probeert naar een medespeler te passen. Gierke rent richting de bal. Borović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borović krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bègue onderschept slim de pass. Fontaine is nu in balbezit. Fontaine geeft een lange en hoge pass. Marcheggiano springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Paunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunović geeft een lange en hoge pass. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. Stocklasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - A.C. Klocki 1:0

16e minuut.
Fontaine rent richting de bal. Fontaine geeft een lange en hoge pass. Gelpi kopt de bal weg. Bègue is nu in balbezit. Bègue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gelpi is nu in balbezit. Gelpi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Çığırtkan de bal. Marcheggiano is nu in balbezit. Marcheggiano schiet op doel. Casha bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Pichot probeert naar een medespeler te passen. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński geeft een hoge lob. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Bègue heeft problemen om de bal te vangen. Bègue passt de bal in één keer door. Gelpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelpi probeert naar een medespeler te passen. Auclair onderschept slim de pass. Casha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Bierzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vecchia is nu in balbezit. Vecchia geeft een lange en hoge pass. Gelpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelpi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Manuszak met een sublieme pass. Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaine passt de bal met de wreef. Bègue rent richting de bal. Bègue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTIWATION 73%, A.C. Klocki 27%.
REAKTIWATION - A.C. Klocki 1:0

47e minuut.
Paunović is nu in balbezit. Paunović speelt de bal door. Cadena rent richting de bal. Cadena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - A.C. Klocki 2:0

49e minuut.
Borović passt de bal in één keer door. Marcheggiano rent richting de bal. Bègue bereikt de bal nog maar net als eerste. Bègue haalt uit met een fantastische trap. Casha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - A.C. Klocki 2:1

56e minuut.
Pichot geeft een lange en hoge pass. Cocks rent richting de bal. Castro begaat een overtreding. Castro krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Castro kopt de bal weg. Daar is Bălţeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Cocks maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gelpi is nu in balbezit. Auclair geeft een hoge lob. Fontaine rent richting de bal. Fontaine geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fontaine speelt de bal door. Auclair onderschept slim de pass. Marcheggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcheggiano schiet op doel. Casha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAKTIWATION - A.C. Klocki 2:2

90e minuut.
Klungelig pakt Pichot de bal. Marcheggiano is nu in balbezit. Bègue is nu in balbezit. Bègue haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Auclair de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTIWATION 71%, A.C. Klocki 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAKTIWATION - A.C. Klocki 2:2