Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Klocki Mikoos Team
N-6 Tactiek 442 v7
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
55.3 gemiddelde waardering 51.6
very good Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


12e minuut.
Cacoveanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Lellis de bal. Bilotti rent richting de bal. Bilotti schiet op doel. Stocklasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Fontaine kopt de bal weg. Marcheggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Huelmo begaat een overtreding. Huelmo krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Buitenspel voor Owens. Goede buitenspelval van de verdediging. Czeremcha komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Owens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marcheggiano kopt de bal weg. Gelpi is nu in balbezit. Gelpi schiet op doel. Poelemans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Mikoos Team 1:0

26e minuut.
Alz onderschept slim de pass. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens passt de bal in één keer door. Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Manuszak verovert de bal door een tackle van achteren. Czeremcha geeft een lange en hoge pass. Manuszak rent richting de bal. Manuszak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Huelmo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Vecchia neemt vlug de vrije trap. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu passt de bal met de wreef. Bilotti rent richting de bal. Bilotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fontaine met een sublieme pass. Gelpi probeert naar een medespeler te passen. Marcheggiano is nu in balbezit. Marcheggiano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Smolarow de bal onder controle te krijgen. Poelemans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Jędrzejak is nu in balbezit. Jędrzejak passt de bal in één keer door. Alz met een sublieme pass. Rosik rent richting de bal. Rosik geeft een lange en hoge pass. Stocklasa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Klocki 44%, Mikoos Team 56%.
A.C. Klocki - Mikoos Team 1:0

46e minuut.
Tujka komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Vecchia is nu in balbezit. Vecchia passt de bal met de wreef. Daar is Fontaine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bègue bereikt de bal nog maar net als eerste. Bègue schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cacoveanu met een snelle inworp. Jędrzejak geeft de bal voor. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens haalt uit met een fantastische trap. Stocklasa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Klocki - Mikoos Team 1:1

64e minuut.
Rubagotti geeft de bal voor. Lellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lellis passt de bal zonder na te denken. Bègue rent richting de bal. Bègue haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Marcheggiano stond buitenspel. Uykucu komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rubagotti onderschept slim de pass. Gelpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubagotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gelpi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gelpi kan niet meer verder spelen. Enginsu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Cacoveanu passt de bal zonder na te denken. Rosik is nu in balbezit. Rosik passt de bal zonder na te denken. Bilotti is nu in balbezit. Bilotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Klocki 36%, Mikoos Team 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Klocki - Mikoos Team 1:1