Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-10 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.007
  • Stadion: FC Ogórek Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 17674
FC Ogórek FC GLAZURNIK
451 Tactiek defglaz 1
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 60.1
goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Gajda geeft de bal voor. Kotyrba probeert de bal aan de voet te houden. Doscă kopt de bal weg. Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Kasperkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kasperkowicz speelt de bal door. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - FC GLAZURNIK 0:1

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Świężawski de bal onder controle te krijgen. Doscă is nu in balbezit. Kuchta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doscă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. van der Woude neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
van der Woude speelt de bal door. Kasperkowicz is nu in balbezit. Doscă is nu in balbezit. Doscă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kotyrba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrilescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - FC GLAZURNIK 0:2

19e minuut.
Kotyrba kopt de bal weg. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Doscă de bal. Doscă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - FC GLAZURNIK 0:3

21e minuut.
Kritikopoulos speelt de bal door. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyrba speelt de bal door. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Świężawski rent richting de bal. Świężawski met een sublieme pass. Kasperkowicz met een sublieme pass. Doscă is nu in balbezit. Doscă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Doscă passt de bal zonder na te denken. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi geeft een hoge lob. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba schiet op doel. Gavrilescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba met een sublieme pass. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz schiet op doel. Gavrilescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - FC GLAZURNIK 0:4

38e minuut.
Kotyrba rent richting de bal. Koev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotyrba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Việt Khôi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kasperkowicz de bal. Kasperkowicz haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Sandinský passt de bal met de wreef. Podradský rent richting de bal. Podradský passt de bal in één keer door. Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gavrilescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Gavrilescu speelt de bal door. Việt Khôi kopt de bal weg. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz schiet op doel. Gavrilescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Kritikopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doscă rent richting de bal. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - FC GLAZURNIK 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogórek 61%, FC GLAZURNIK 39%.
FC Ogórek - FC GLAZURNIK 0:5

49e minuut.
Doscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Doscă passt de bal in één keer door. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi geeft de bal voor. Kasperkowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Gavrilescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Kasperkowicz passt de bal in één keer door. Świężawski rent richting de bal. Świężawski passt de bal in één keer door. Doscă is nu in balbezit. Doscă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kasperkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - FC GLAZURNIK 0:6

59e minuut.
Thorandt is nu in balbezit. Kasperkowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thorandt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuchta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda geeft de bal voor. Thorandt krijgt zijn hoofd ertegen. Özkan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Việt Khôi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kotyrba de bal. Adrianov is nu in balbezit. Kotyrba verovert de bal door een tackle van achteren. Kotyrba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Doscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Doscă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Adrianov de bal. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Việt Khôi passt de bal in één keer door. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kotyrba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kasperkowicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gavrilescu bokst de bal weg.

86e minuut.
Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuchta. Kasperkowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. van der Woude zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kasperkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperkowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogórek 44%, FC GLAZURNIK 56%.
FC Ogórek - FC GLAZURNIK 0:6