Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-04 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: KP Raculka Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12741
FC Gustos On My Way Team
siete Tactiek 433
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 41.3
solid Schieten solid
adequate Passen average
solid Verdedigen good


5e minuut.
Pozo kopt de bal weg. Osoba kan de bal niet met de borst controleren. Osoba geeft een hoge lob. Nurso rent richting de bal. Nurso schiet op doel. Abugattás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gustos - On My Way Team 1:0

19e minuut.
Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq passt de bal zonder na te denken. Nurso rent richting de bal. Nurso draait met de bal, schiet en ... Abugattás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gustos - On My Way Team 2:0

24e minuut.
Nurso rent richting de bal. Dombek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nurso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pozo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Nurso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Komboy kopt de bal weg. Pozo rent richting de bal. Pozo geeft een hoge lob. Nurso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klimkiewicz is nu in balbezit. Pozo rent richting de bal. Pozo geeft een lange en hoge pass. Nurso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Trudnos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Komboy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vadim de bal onder controle te krijgen. Nurso is nu in balbezit. Nurso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rolko passt de bal met de wreef. Hanuščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuščák passt de bal met de wreef. Jeanne rent richting de bal. Jeanne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sokolović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gustos 41%, On My Way Team 59%.
FC Gustos - On My Way Team 2:0

61e minuut.
Dombek rent richting de bal. Trudnos verovert de bal door een tackle van achteren. Trudnos geeft de bal voor. Nurso is nu in balbezit. Nurso haalt uit met een fantastische trap. Abugattás bokst de bal weg. Dombek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gustos - On My Way Team 3:0

69e minuut.
Komboy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mulazzani komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Nurso de bal. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq passt de bal met de wreef. Nurso rent richting de bal. Nurso schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gustos - On My Way Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gustos 47%, On My Way Team 53%.
FC Gustos - On My Way Team 4:0