Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKP LECH POZNAN Kasinka Mała FC
kolejorz Tactiek 4231 l-wing
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
8 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


15e minuut.
Kopacz met een sublieme pass. Adams is nu in balbezit. Adams passt de bal zonder na te denken. Lippolis rent richting de bal. Lippolis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP LECH POZNAN 39%, Kasinka Mała FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKP LECH POZNAN - Kasinka Mała FC 0:0

53e minuut.
Lanchner speelt de bal door. Kopacz met een sublieme pass. Adams rent richting de bal. Adams draait met de bal, schiet en ... Zaroda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - Kasinka Mała FC 1:0

67e minuut.
Salvadó met een snelle inworp. Missiaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflügl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pflügl krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Missiaglia probeert naar een medespeler te passen. Oparin is nu in balbezit. Oparin passt de bal met de wreef. Lippolis rent richting de bal. Lippolis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bichado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Missiaglia met de inworp. Klungelig pakt Lanchner de bal. Lanchner geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP LECH POZNAN 28%, Kasinka Mała FC 72%.
WKP LECH POZNAN - Kasinka Mała FC 1:0