Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-17 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.009
  • Stadion: Arizonaa Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13646
Arizonaa VN Niebocko
bor Tactiek My
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten solid
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Demiańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiańczuk passt de bal zonder na te denken. Demjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj haalt uit met een fantastische trap. Dunne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - VN Niebocko 0:1

24e minuut.
Demjan draait met de bal, schiet en ... Merzario probeert de bal aan de voet te houden. Colturi verovert de bal door een tackle van achteren. Demiańczuk geeft een hoge lob. Mordechaj springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rijavec met een sublieme pass. Wierzba rent richting de bal. Pieri onderschept slim de pass. Pieri draait met de bal, schiet en ... Bajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arizonaa - VN Niebocko 1:1

36e minuut.
Demi rent richting de bal. Rozkoszny begaat een overtreding. Demi raakt geblesseerd tijdens het duel. Demi met een snel genomen vrije trap. Pieri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - VN Niebocko 2:1

41e minuut.
Demiańczuk speelt de bal door. Mordechaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merzario begaat een overtreding. Mordechaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mordechaj wilt de vrije trap nemen. Dunne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Demiańczuk is nu in balbezit. Demiańczuk geeft een lange en hoge pass. Daar is Mustafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demjan is nu in balbezit. Demjan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 60%, VN Niebocko 40%.
Arizonaa - VN Niebocko 2:1

52e minuut.
Rijavec passt de bal zonder na te denken. Demi is nu in balbezit. Demi passt de bal zonder na te denken. Socas is nu in balbezit. Socas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lacerda met een sublieme pass. Socas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tetwin krijgt een gele kaart. Socas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bir komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Korbiel probeert naar een medespeler te passen. Mordechaj heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Merzario zijn tegenspeler op de grond. Merzario is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Rigante probeert naar een medespeler te passen. Mordechaj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lacerda. Lacerda krijgt een gele kaart. Mordechaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rozkoszny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Demjan is nu in balbezit. Demjan haalt uit met een fantastische trap. Dunne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 65%, VN Niebocko 35%.
Arizonaa - VN Niebocko 2:1