Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-17 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: North Stadium
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 15139
The Power Sun KS Żerań
343 Tactiek nowa taktyka
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten excellent
solid Passen solid
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Pataridze is nu in balbezit. Pataridze passt de bal in één keer door. MacGowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński verovert de bal door een tackle van achteren. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Luiña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos passt de bal in één keer door. Järvisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvisalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - KS Żerań 0:1

14e minuut.
Pərvizzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGowan verovert de bal door een tackle van achteren. MacGowan probeert naar een medespeler te passen. Mahmoud is nu in balbezit. Mahmoud schiet op doel. Crespí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Płoski rent richting de bal. Płoski passt de bal in één keer door. Nikolopoulos is nu in balbezit. Nikolopoulos schiet op doel. Luiña probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson passt de bal in één keer door. Apriadi geeft een hoge lob. Järvisalo rent richting de bal. Järvisalo schiet op doel. Leier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Nikolopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Järvisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos haalt uit met een fantastische trap. Järvisalo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. AL Awzai met de inworp. Czwertyński geeft een hoge lob. Pərvizzadə rent richting de bal. Pərvizzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tokgöz passt de bal in één keer door. Miranda is nu in balbezit. Järvisalo onderschept slim de pass. Järvisalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - KS Żerań 0:2

45e minuut.
Järvisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torres. Torres krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 62%, KS Żerań 38%.
The Power Sun - KS Żerań 0:2

53e minuut.
Storti controleert de bal met de borst. AL Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johnson. Johnson krijgt een gele kaart. AL Awzai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miranda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... Crespí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Inworp. Sotirov komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Torres geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kobyłka de bal. Mahmoud rent richting de bal. Mahmoud draait met de bal, schiet en ... Crespí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - KS Żerań 1:2

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sotirov met de inworp. Johnson is nu in balbezit. Czwertyński onderschept slim de pass. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Storti geeft de bal voor. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nikolopoulos de bal. Nikolopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 43%, KS Żerań 57%.
The Power Sun - KS Żerań 1:2