Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CPN Poryjewo Mati i Bati
poli Tactiek aa
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 51.4
good Schieten excellent
good Passen average
good Verdedigen very good


15e minuut.
Tütüncü geeft de bal voor. Inworp. Rathnau met de inworp. Rettore rent richting de bal. Rettore draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Japa geeft de bal voor. Inworp. Terlikçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boiangiu geeft de bal voor. Orpiszewski springt en kopt de bal. Szmatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Del Debbio de bal. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo draait met de bal, schiet en ... Szmatan bokst de bal weg.

20e minuut.
Hernández Soto probeert naar een medespeler te passen. Rettore rent richting de bal. Rettore passt de bal zonder na te denken. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski schiet op doel. Szmatan bokst de bal weg. Daar is Tütüncü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orpiszewski onderschept slim de pass. Orpiszewski schiet op doel. Szmatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Angulo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Mati i Bati 0:1

22e minuut.
Prado probeert naar een medespeler te passen. Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau speelt de bal door. Orpiszewski is nu in balbezit. Orpiszewski draait met de bal, schiet en ... Szmatan bokst de bal weg.

26e minuut.
Orpiszewski is nu in balbezit. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Debbio begaat een overtreding. Del Debbio krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Angulo verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo passt de bal in één keer door. Rathnau speelt de bal door. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Mati i Bati 0:2

31e minuut.
Perišić rent richting de bal. Rathnau onderschept slim de pass. Rathnau passt de bal zonder na te denken. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Boiangiu speelt de bal door. Rettore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski schiet op doel. Szmatan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Mati i Bati 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 64%, Mati i Bati 36%.
CPN Poryjewo - Mati i Bati 0:3

50e minuut.
Fleury rent richting de bal. Fleury met een sublieme pass. Denko is nu in balbezit. Pojar onderschept slim de pass. Pojar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Prado geeft een hoge lob. Japa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Angulo is nu in balbezit. Orpiszewski is nu in balbezit. Orpiszewski draait met de bal, schiet en ... Szmatan bokst de bal weg. Tütüncü heeft problemen om de bal te vangen. Rathnau geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mergiu geeft de bal voor. Inworp. Perišić met de inworp. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman haalt uit met een fantastische trap. McGahey bokst de bal weg.

61e minuut.
Terlikçi neemt vlug de vrije trap. Orpiszewski kopt de bal weg. Angulo is nu in balbezit. Angulo draait met de bal, schiet en ... Szmatan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Rettore rent richting de bal. Rettore geeft een lange en hoge pass. Del Debbio is nu in balbezit. Angulo onderschept slim de pass. Angulo geeft een lange en hoge pass. Szmatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orpiszewski is nu in balbezit. Orpiszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Mati i Bati 0:4

66e minuut.
Angulo passt de bal zonder na te denken. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Mati i Bati 0:5

69e minuut.
Boiangiu speelt de bal door. Orpiszewski rent richting de bal. Met opzet legt Balaskó zijn tegenspeler op de grond. Balaskó is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Orpiszewski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Orpiszewski kan niet meer verder spelen. Snopek komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Japa bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo passt de bal in één keer door. Snopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snopek haalt uit met een fantastische trap. Szmatan bokst de bal weg.

83e minuut.
Tütüncü passt de bal met de wreef. Terlikçi is nu in balbezit. Terlikçi passt de bal zonder na te denken. Snopek rent richting de bal. Snopek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tütüncü rent richting de bal. Rathnau onderschept slim de pass. Rathnau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo passt de bal in één keer door. Snopek is nu in balbezit. Snopek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Mati i Bati 0:6

89e minuut.
Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau passt de bal met de wreef. Snopek rent richting de bal. Snopek draait met de bal, schiet en ... Szmatan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Angulo rent richting de bal. Angulo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Mati i Bati 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 60%, Mati i Bati 40%.
CPN Poryjewo - Mati i Bati 0:7