Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pipitungi ABG Team
xxxy Tactiek soy
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Babbl is nu in balbezit. Dyduch onderschept slim de pass. Dyduch probeert naar een medespeler te passen. Utkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
van den Brom rent richting de bal. Vivenza is nu in balbezit. Vivenza passt de bal zonder na te denken. Dyduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyduch haalt uit met een fantastische trap. Felsztyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Badel zal de hoekschop nemen. van den Brom heeft problemen om de bal te vangen. Vivenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - ABG Team 1:0

18e minuut.
Aderhold onderschept slim de pass. Aderhold geeft een hoge lob. van den Brom heeft problemen om de bal te vangen. Ben is nu in balbezit. Ben geeft de bal voor. Guseinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Świstak passt de bal zonder na te denken. Ben met een sublieme pass. Varana bereikt de bal nog maar net als eerste. Varana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pipitungi - ABG Team 1:1

22e minuut.
Dyduch passt de bal in één keer door. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Laisk begaat een overtreding. Laisk krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kalkbrenner speelt de bal door. Klungelig pakt Utkun de bal. Utkun passt de bal in één keer door. Vivenza is nu in balbezit. Vivenza haalt uit met een fantastische trap. Felsztyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Utkun de bal. Tankut rent richting de bal. Tankut probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Varana de bal. Varana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dyduch probeert naar een medespeler te passen. Badel rent richting de bal. Badel passt de bal in één keer door. Utkun rent richting de bal. Utkun schiet op doel. Felsztyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Utkun passt de bal zonder na te denken. Daar is van den Brom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Brom passt de bal met de wreef. Vivenza rent richting de bal. Vivenza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
van den Brom geeft de bal voor. Kærgaard controleert de bal met de borst. Dyduch rent richting de bal. Dyduch draait met de bal, schiet en ... Felsztyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - ABG Team 2:1

36e minuut.
Kærgaard probeert naar een medespeler te passen. Laisk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utkun. Utkun krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Dyduch met een sublieme pass. Badel probeert de bal met de borst te controleren. Badel passt de bal zonder na te denken. Utkun rent richting de bal. Utkun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 54%, ABG Team 46%.
FC Pipitungi - ABG Team 2:1

60e minuut.
Laisk passt de bal met de wreef. Tankut bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankut passt de bal in één keer door. Varana heeft problemen om de bal te vangen. Varana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Badel neemt de hoekschop. Vivenza is nu in balbezit. Vivenza haalt uit met een fantastische trap. Felsztyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - ABG Team 3:1

74e minuut.
Vivenza geeft een hoge lob. Dyduch is nu in balbezit. Świstak onderschept slim de pass. Utkun is nu in balbezit. Utkun draait met de bal, schiet en ... Felsztyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Wierzba geeft de bal voor. Philiposyan rent richting de bal. Philiposyan geeft een hoge lob. Utkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkun haalt uit met een fantastische trap. Felsztyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Steels verovert de bal door een tackle van achteren. Laisk verovert de bal door een tackle van achteren. Tarrío rent richting de bal. Tarrío draait met de bal, schiet en ... Guseinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kalkbrenner passt de bal in één keer door. Dyduch speelt de bal door. Badel speelt de bal door. Utkun rent richting de bal. Utkun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
van den Brom speelt de bal door. Świstak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utkun. Utkun krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Dyduch speelt de bal door. Laisk probeert naar een medespeler te passen. Tarrío rent richting de bal. Tarrío haalt uit met een fantastische trap. Guseinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
van den Brom is nu in balbezit. Laisk onderschept slim de pass. Laisk geeft een hoge lob. Varana is nu in balbezit. Varana schiet op doel. Guseinov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 48%, ABG Team 52%.
FC Pipitungi - ABG Team 3:1