Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-07 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: RBGrot Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16191
RBGrot Zagłębie-Sosnowiec
robercik Tactiek Try
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 48.9
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


6e minuut.
MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Matheson rent richting de bal. Matheson passt de bal zonder na te denken. Puerta rent richting de bal. Puerta haalt uit met een fantastische trap. Brończyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Klungelig pakt Livre de bal. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta passt de bal zonder na te denken. Traplya rent richting de bal. Traplya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ruzo passt de bal in één keer door. MacConnell geeft de bal voor. Traplya bereikt de bal nog maar net als eerste. Traplya haalt uit met een fantastische trap. Brończyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RBGrot - Zagłębie-Sosnowiec 0:1

10e minuut.
MacConnell rent richting de bal. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Matheson speelt de bal door. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Traplya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacConnell is nu in balbezit. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski haalt uit met een fantastische trap. Brończyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski passt de bal met de wreef. Traplya rent richting de bal. Traplya draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RBGrot - Zagłębie-Sosnowiec 0:2

17e minuut.
Wałek kopt de bal weg. Klungelig pakt Traplya de bal. Wadas rent richting de bal. Traplya verovert de bal door een tackle van achteren. Traplya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Traplya is nu in balbezit. Wadas rent richting de bal. Traplya verovert de bal door een tackle van achteren. Traplya draait met de bal, schiet en ... Brończyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Traplya rent richting de bal. Traplya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RBGrot - Zagłębie-Sosnowiec 0:3

27e minuut.
Rajos passt de bal in één keer door. Barbarski rent richting de bal. Wadas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wadas krijgt een gele kaart. Barbarski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Barbarski kan niet meer verder spelen. Wijas komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Hauke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauke geeft de bal voor. Puerta is nu in balbezit. Puerta draait met de bal, schiet en ... Brończyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wijas rent richting de bal. Wijas speelt de bal door. Traplya bereikt de bal nog maar net als eerste. Traplya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RBGrot - Zagłębie-Sosnowiec 0:4

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Livre trapt de bal weg van het doel. MacConnell kopt de bal weg. Traplya bereikt de bal nog maar net als eerste. Traplya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Puerta heeft problemen om de bal te vangen. Puerta passt de bal in één keer door. Traplya bereikt de bal nog maar net als eerste. Traplya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RBGrot - Zagłębie-Sosnowiec 0:5

43e minuut.
Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski passt de bal met de wreef. Wadas probeert de bal aan de voet te houden. Traplya bereikt de bal nog maar net als eerste. Traplya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Filut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajos geeft een lange en hoge pass. Traplya springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RBGrot - Zagłębie-Sosnowiec 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RBGrot 82%, Zagłębie-Sosnowiec 18%.
RBGrot - Zagłębie-Sosnowiec 0:6

48e minuut.
Puerta rent richting de bal. Puerta geeft een hoge lob. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cioropina verovert de bal door een tackle van achteren. Cioropina speelt de bal door. MacConnell speelt de bal door. Traplya heeft problemen om de bal te vangen. Traplya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Traplya draait met de bal, schiet en ... Brończyk speelt de bal door. Chery rent richting de bal. Chery geeft de bal voor. Traplya maakt een snoekduik en kopt de bal. Brończyk bokst de bal weg.

65e minuut.
Chery kopt de bal weg. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina geeft een lange en hoge pass. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta haalt uit met een fantastische trap. Brończyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Wijas geeft de bal voor. Daar is Grzebinoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traplya bereikt de bal nog maar net als eerste. Traplya haalt uit met een fantastische trap. Brończyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RBGrot - Zagłębie-Sosnowiec 0:7

80e minuut.
MacConnell passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terek met een snelle inworp. Wijas is nu in balbezit. Wijas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Brończyk probeert naar een medespeler te passen. Matheson kopt de bal weg. Klungelig pakt Terek de bal. Traplya rent richting de bal. Traplya schiet op doel. Brończyk bokst de bal weg.

84e minuut.
Traplya is nu in balbezit. Traplya passt de bal in één keer door. Puerta rent richting de bal. Puerta draait met de bal, schiet en ... Brończyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RBGrot - Zagłębie-Sosnowiec 0:8

89e minuut.
Rajos geeft de bal voor. Brończyk speelt de bal door. MacConnell kopt de bal weg. Traplya is nu in balbezit. Traplya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RBGrot 79%, Zagłębie-Sosnowiec 21%.
RBGrot - Zagłębie-Sosnowiec 0:8