Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Orzeł Lisia Góra Could you not bid this player???
5212 L Tactiek tac777mod
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
54.1 gemiddelde waardering 39.7
very good Schieten average
solid Passen weak
average Verdedigen average


1e minuut.
Okrzewski is nu in balbezit. Condruţ onderschept slim de pass. Condruţ geeft de bal voor. Brama is nu in balbezit. Brama haalt uit met een fantastische trap. Borsheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Borsheim trapt de bal weg. Murawski kan de bal niet met de borst controleren. Brama rent richting de bal. Klungelig pakt Brama de bal. Brama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Obrejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - Could you not bid this player??? 1:0

10e minuut.
Klička met de inworp. Stuppa speelt de bal door. Capota rent richting de bal. Capota geeft een lange en hoge pass. Brama maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - Could you not bid this player??? 2:0

14e minuut.
Stuppa passt de bal met de wreef. Capota rent richting de bal. Capota met een sublieme pass. Heiné is nu in balbezit. Heiné geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zawała onderschept slim de pass. Ježek is nu in balbezit. Brama onderschept slim de pass. Brama draait met de bal, schiet en ... Borsheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - Could you not bid this player??? 3:0

24e minuut.
Daar is Ježek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsheim met een sublieme pass. Condruţ kopt de bal weg. Brama rent richting de bal. Brama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Stuppa met een sublieme pass. Capota rent richting de bal. Capota met een sublieme pass. Stuppa rent richting de bal. Stuppa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ježek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ježek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stuppa geeft een hoge lob. Borsheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Capota geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manea de bal. Condruţ rent richting de bal. Condruţ draait met de bal, schiet en ... Borsheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - Could you not bid this player??? 4:0

39e minuut.
Condruţ passt de bal met de wreef. Stuppa is nu in balbezit. Stuppa passt de bal zonder na te denken. Heiné is nu in balbezit. Heiné draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Heiné geeft een hoge lob. Borsheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brama rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - Could you not bid this player??? 5:0

45e minuut.
Inworp. Dwójak komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Stuppa geeft de bal voor. Manea kopt de bal weg. Klungelig pakt Capota de bal. Capota geeft een lange en hoge pass. Heiné maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - Could you not bid this player??? 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orzeł Lisia Góra 27%, Could you not bid this player??? 73%.
KS Orzeł Lisia Góra - Could you not bid this player??? 6:0

47e minuut.
Stuppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuppa geeft de bal voor. Brama is nu in balbezit. Brama schiet op doel. Dwójak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - Could you not bid this player??? 7:0

55e minuut.
Stuppa is nu in balbezit. Stuppa passt de bal in één keer door. Yeniyemiş met een sublieme pass. Daar is Klička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klička geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Cuzino de bal onder controle te krijgen. Stuppa is nu in balbezit. Stuppa geeft een lange en hoge pass. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama haalt uit met een fantastische trap. Dwójak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Stuppa speelt de bal door. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ met een sublieme pass. Heiné rent richting de bal. Heiné haalt uit met een fantastische trap. Dwójak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Stuppa rent richting de bal. Stuppa passt de bal in één keer door. Condruţ probeert naar een medespeler te passen. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Brama rent richting de bal. Heiné is nu in balbezit. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama haalt uit met een fantastische trap. Dwójak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - Could you not bid this player??? 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orzeł Lisia Góra 35%, Could you not bid this player??? 65%.
KS Orzeł Lisia Góra - Could you not bid this player??? 8:0