Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: Hate&Drug †
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 28399
Hell Town Rakow Cz-wa
unni Tactiek wtepna
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
31.9 gemiddelde waardering 51
matig Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Tishurova controleert de bal met de borst. Tishurova geeft een lange en hoge pass. Nistad is nu in balbezit. Nistad haalt uit met een fantastische trap. Rascão probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz onderschept slim de pass. Tkacz geeft een lange en hoge pass. Nistad maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alberti is nu in balbezit. Alberti geeft de bal voor. Niezbędny kopt de bal weg. Gontier geeft een lange en hoge pass. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Chwietkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chwietkiewicz passt de bal met de wreef. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova schiet op doel. Rascão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Rakow Cz-wa 0:1

7e minuut.
Gontier rent richting de bal. Gontier passt de bal in één keer door. Tishurova rent richting de bal. Tishurova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Rakow Cz-wa 0:2

8e minuut.
Inworp. Tkacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deaker speelt de bal door. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Rascão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nistad is nu in balbezit. Nistad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Rakow Cz-wa 0:3

13e minuut.
Nistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistad passt de bal zonder na te denken. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rascão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Rakow Cz-wa 0:4

19e minuut.
Niezbędny kopt de bal weg. Wolters is nu in balbezit. Deaker verovert de bal door een tackle van achteren. Gontier is nu in balbezit. Gontier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tkacz geeft de bal voor. Nistad rent richting de bal. Barullo begaat een overtreding. Barullo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Niezbędny kopt de bal weg. Nistad is nu in balbezit. Wale begaat een overtreding. Nistad wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nistad kan niet meer verder spelen. Michalczewski komt het veld opgelopen. Aniszewski komt het veld opgelopen. Szakos komt het veld opgelopen. Johnsson komt het veld opgelopen. Sopârlă komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Szakos is nu in balbezit. Szakos haalt uit met een fantastische trap. Tkacz controleert de bal met de borst. Tkacz geeft een hoge lob. Tishurova maakt een snoekduik en kopt de bal. Rascão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Tishurova met een sublieme pass. Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz speelt de bal door. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova draait met de bal, schiet en ... Rascão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Gontier met een sublieme pass. Deaker heeft problemen om de bal te vangen. Deaker passt de bal zonder na te denken. Chwietkiewicz rent richting de bal. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Sopârlă trapt de bal weg. Chwietkiewicz kopt de bal weg. Tishurova rent richting de bal. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Deaker met een sublieme pass. Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz geeft een hoge lob. Szakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 75%, Rakow Cz-wa 25%.
Hell Town - Rakow Cz-wa 0:4

46e minuut.
Kövecses komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Soland rent richting de bal. Soland geeft de bal voor. Gontier speelt de bal door. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova schiet op doel. Rascão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz passt de bal met de wreef. Deaker speelt de bal door. Tishurova rent richting de bal. Tishurova draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Gontier is nu in balbezit. Gontier geeft de bal voor. Tkacz is nu in balbezit. Tkacz geeft een hoge lob. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gontier rent richting de bal. Gontier passt de bal zonder na te denken. Tkacz geeft een hoge lob. Szakos is nu in balbezit. Szakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Rakow Cz-wa 0:5

65e minuut.
Tishurova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz geeft een lange en hoge pass. Daar is Tishurova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tishurova draait met de bal, schiet en ... Rascão bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Rakow Cz-wa 0:6

67e minuut.
Seyidzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz passt de bal met de wreef. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Szakál komt het veld opgelopen. de Loore komt het veld opgelopen. Sardo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kövecses passt de bal met de wreef. Tkacz rent richting de bal. Tkacz speelt de bal door. Tishurova rent richting de bal. Tishurova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Rakow Cz-wa 0:7

76e minuut.
Tkacz geeft de bal voor. Tishurova is nu in balbezit. Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövecses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Rakow Cz-wa 0:8

78e minuut.
Michalczewski onderschept slim de pass. Michalczewski speelt de bal door. Wolters rent richting de bal. Kövecses verovert de bal door een tackle van achteren. Kövecses haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Seyidzadə rent richting de bal. Seyidzadə passt de bal met de wreef. Wolters is nu in balbezit. Kövecses onderschept slim de pass. Kövecses draait met de bal, schiet en ... Rascão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Szakál geeft een hoge lob. Seyidzadə geeft de bal voor. Sardo heeft problemen om de bal te vangen. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sardo verovert de bal door een tackle van achteren. Wolters verovert de bal door een tackle van achteren. Wolters passt de bal in één keer door. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 62%, Rakow Cz-wa 38%.
Hell Town - Rakow Cz-wa 0:8