Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: OKSMaja Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10086
OKSMaja FC Ostrowiec
new2 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 49.8
formidable Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Madey probeert naar een medespeler te passen. Kordek rent richting de bal. Kordek geeft een lange en hoge pass. Catherine bereikt de bal nog maar net als eerste. Catherine haalt uit met een fantastische trap. Vezzari bokst de bal weg.

6e minuut.
Szala probeert de bal met de borst te controleren. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fillon. Fillon krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Borycki is nu in balbezit. Borycki met een sublieme pass. Havlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlík geeft een lange en hoge pass. Madey maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kasztelan passt de bal zonder na te denken. Havlík is nu in balbezit. Havlík speelt de bal door. Catherine rent richting de bal. Catherine haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Omland probeert de bal aan de voet te houden. Vargas Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Lleras passt de bal zonder na te denken. Fillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillon haalt uit met een fantastische trap. Birlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Tomczuk geeft een hoge lob. Omland is nu in balbezit. Omland geeft een hoge lob. Fillon is nu in balbezit. Fillon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - FC Ostrowiec 1:0

23e minuut.
Birlea speelt de bal door. Catherine bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kabeláč zijn tegenspeler op de grond. Kabeláč krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Vlaisavljević rent richting de bal. Vlaisavljević geeft de bal voor. Madey rent richting de bal. Madey haalt uit met een fantastische trap. Omland probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kabeláč is nu in balbezit. Kabeláč passt de bal met de wreef. Fillon is nu in balbezit. Fillon draait met de bal, schiet en ... Szala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Havlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlík probeert naar een medespeler te passen. Berchem bereikt de bal nog maar net als eerste. Catherine verovert de bal door een tackle van achteren. Catherine geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Steegmans geeft een hoge lob. Szala rent richting de bal. Fillon verovert de bal door een tackle van achteren. Fillon haalt uit met een fantastische trap. Birlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - FC Ostrowiec 2:0

39e minuut.
Catherine bereikt de bal nog maar net als eerste. Catherine passt de bal in één keer door. Madey rent richting de bal. Madey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - FC Ostrowiec 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKSMaja 51%, FC Ostrowiec 49%.
OKSMaja - FC Ostrowiec 2:1

52e minuut.
Muchiut speelt de bal door. Grundulis rent richting de bal. Havlík is nu in balbezit. Grundulis verovert de bal door een tackle van achteren. Grundulis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fillon rent richting de bal. Fillon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - FC Ostrowiec 3:1

55e minuut.
Szala is nu in balbezit. Fillon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szala raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiełtyka komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Vlaisavljević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grundulis de bal. Grundulis passt de bal in één keer door. Hevia Obras rent richting de bal. Hevia Obras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fillon rent richting de bal. Fillon schiet op doel. Birlea bokst de bal weg.

59e minuut.
Vargas Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis verovert de bal door een tackle van achteren. Ntiabis probeert naar een medespeler te passen. Kordek rent richting de bal. Kordek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kiełtyka is nu in balbezit. Kiełtyka geeft de bal voor. Grundulis probeert de bal aan de voet te houden. Fillon krijgt zijn hoofd ertegen. Birlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - FC Ostrowiec 4:1

67e minuut.
Klungelig pakt Szala de bal. Fillon is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Szala ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szala naar de kleedkamers voor een vroege douche. Fillon moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fillon kan niet meer verder spelen. Niedorobek komt het veld opgelopen. Muchiut legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - FC Ostrowiec 5:1

69e minuut.
Kordek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ntiabis rent richting de bal. Kordek geeft een lange en hoge pass. Catherine krijgt zijn hoofd ertegen. Vezzari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - FC Ostrowiec 5:2

73e minuut.
Borycki speelt de bal door. Kordek is nu in balbezit. Kordek geeft de bal voor. Catherine is nu in balbezit. Catherine haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Muchiut rent richting de bal. Borycki onderschept slim de pass. Borycki probeert naar een medespeler te passen. Catherine is nu in balbezit. Catherine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Catherine met een sublieme pass. Omland geeft een lange en hoge pass. Vargas Lleras kopt de bal weg. Niedorobek rent richting de bal. Niedorobek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - FC Ostrowiec 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKSMaja 40%, FC Ostrowiec 60%.
OKSMaja - FC Ostrowiec 6:2