Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-21 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: Hate&Drug †
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 28399
Hell Town Ogniste Fallusy
uwu Tactiek 41311l
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 56.2
solid Schieten solid
good Passen very good
excellent Verdedigen solid


27e minuut.
Machidon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petekkaya komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Sørby probeert de bal aan de voet te houden. Rigopoulos is nu in balbezit. Rigopoulos passt de bal in één keer door. Sørby rent richting de bal. Sørby haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
bin Rasdin rent richting de bal. bin Rasdin passt de bal zonder na te denken. Sørby bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørby haalt uit met een fantastische trap. Holmegaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Ogniste Fallusy 0:1

42e minuut.
Klungelig pakt Moseberg de bal. Chubukova rent richting de bal. Sørby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sørby krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 68%, Ogniste Fallusy 32%.
Hell Town - Ogniste Fallusy 0:1

51e minuut.
Moseberg is nu in balbezit. Shylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz begaat een overtreding. Muñoz krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Waikilef passt de bal in één keer door. Rigopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wale. Wale krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Rigopoulos onderschept slim de pass. Rigopoulos passt de bal met de wreef. Sørby rent richting de bal. Sørby draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Ogniste Fallusy 0:2

62e minuut.
Klungelig pakt Rigopoulos de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zadorin. Rigopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Stafik met een snel genomen vrije trap. Vosáhlo onderschept slim de pass. bin Rasdin heeft problemen om de bal te vangen. bin Rasdin geeft een hoge lob. Sørby maakt een snoekduik en kopt de bal. Holmegaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Kołtun komt het veld opgelopen. Szymborski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Waikilef met een sublieme pass. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een hoge lob. Sørby rent richting de bal. Sørby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Saganowski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Stafik passt de bal in één keer door. Inworp. Wale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zadorin geeft een lange en hoge pass. Khayri krijgt zijn hoofd ertegen. Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 50%, Ogniste Fallusy 50%.
Hell Town - Ogniste Fallusy 0:2