Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: Wisłok Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19846
Wisłok Rzeszów KTPN PIŁA
rpd1 Tactiek 3-5-2 OFF
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 58.4
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Boschker passt de bal in één keer door. Pérez Belloso is nu in balbezit. Pérez Belloso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nadimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadimi schiet op doel. Paal!

7e minuut.
Bataller passt de bal zonder na te denken. Kouyate is nu in balbezit. Floriano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Floriano krijgt een gele kaart. Kouyate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kouyate neemt de penalty, wat een uithaal! Soczewka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - KTPN PIŁA 0:1

12e minuut.
Kouyate verovert de bal door een tackle van achteren. Kouyate passt de bal in één keer door. Bataller is nu in balbezit. Bataller haalt uit met een fantastische trap. Soczewka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - KTPN PIŁA 0:2

18e minuut.
Estrada passt de bal met de wreef. Orłowski rent richting de bal. Orłowski geeft een lange en hoge pass. Bataller heeft problemen om de bal te vangen. Bataller draait met de bal, schiet en ... Soczewka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
van Lingen geeft een hoge lob. Noodapera probeert naar een medespeler te passen. Paulajoki rent richting de bal. Pérez Belloso verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Belloso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gónzalez Álvarez rent richting de bal. Gónzalez Álvarez geeft een hoge lob. Klungelig pakt van Lingen de bal. Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orłowski geeft een lange en hoge pass. Paulajoki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pérez Belloso de bal. Nadimi is nu in balbezit. Nadimi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - KTPN PIŁA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Rzeszów 57%, KTPN PIŁA 43%.
Wisłok Rzeszów - KTPN PIŁA 1:2

57e minuut.
Akifzadə geeft de bal voor. Centeno kopt de bal weg. Noodapera met een sublieme pass. Pérez Belloso rent richting de bal. Pérez Belloso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wirawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Tomczyk passt de bal met de wreef. Noodapera is nu in balbezit. Noodapera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pérez Belloso de bal. Pérez Belloso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisłok Rzeszów - KTPN PIŁA 2:2

75e minuut.
Quesada passt de bal in één keer door. Daar is Boschker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boschker met een sublieme pass. Nadimi is nu in balbezit. Nadimi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Boschker speelt de bal door. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk probeert naar een medespeler te passen. Pérez Belloso rent richting de bal. Pérez Belloso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Belloso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - KTPN PIŁA 3:2

90e minuut.
Gónzalez Álvarez met de inworp. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Quesada zijn tegenspeler op de grond. Estrada roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Estrada kan niet meer verder spelen. Quesada met een sublieme pass. Krzynówek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Rzeszów 50%, KTPN PIŁA 50%.
Wisłok Rzeszów - KTPN PIŁA 3:2