Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krakowscy Kolarze ŻNIN KLUB
433 Tactiek 4-2-2-2
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


1e minuut.
Văn Vương passt de bal met de wreef. Demurtas rent richting de bal. Schwaneck rent richting de bal. Demurtas verovert de bal door een tackle van achteren. Demurtas draait met de bal, schiet en ... Bradu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sánchez Capdevila bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Văn Vương is nu in balbezit. Văn Vương met een sublieme pass. Demurtas rent richting de bal. Demurtas schiet op doel. Bradu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ŻNIN KLUB 0:1

6e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bradu niet meer kan verder spelen. Holčák komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương passt de bal met de wreef. Demurtas heeft problemen om de bal te vangen. Demurtas schiet op doel. Schwaneck probeert de bal aan de voet te houden. Holčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ŻNIN KLUB 0:2

12e minuut.
Merişor met een snelle inworp. Demurtas speelt de bal door. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương draait met de bal, schiet en ... Holčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ŻNIN KLUB 0:3

13e minuut.
Klungelig pakt Patlar de bal. Patlar speelt de bal door. Daar is Văn Vương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Vương haalt uit met een fantastische trap. Holčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ŻNIN KLUB 0:4

16e minuut.
Merişor speelt de bal door. Demurtas rent richting de bal. Demurtas passt de bal met de wreef. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Đenović verovert de bal door een tackle van achteren. Đenović passt de bal met de wreef. Liidemann met een sublieme pass. Demurtas is nu in balbezit. Demurtas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ŻNIN KLUB 0:5

20e minuut.
Patlar met een snelle inworp. Csák rent richting de bal. Csák passt de bal in één keer door. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Schwaneck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Merişor met de inworp. Demurtas is nu in balbezit. Demurtas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Merişor is nu in balbezit. Merişor met een sublieme pass. Csák is nu in balbezit. Demurtas verovert de bal door een tackle van achteren. Demurtas haalt uit met een fantastische trap. Holčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Hacılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılar passt de bal met de wreef. Liidemann probeert naar een medespeler te passen. Văn Vương controleert de bal met de borst. Văn Vương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sánchez Capdevila controleert de bal met de borst. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương met een sublieme pass. Demurtas rent richting de bal. Demurtas haalt uit met een fantastische trap. Holčák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Liidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Liidemann passt de bal met de wreef. Hacılar probeert naar een medespeler te passen. Demurtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Hacılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer is nu in balbezit. Liidemann speelt de bal door. Văn Vương is nu in balbezit. Văn Vương haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Izydor geeft een hoge lob. Patlar is nu in balbezit. Patlar passt de bal zonder na te denken. Demurtas is nu in balbezit. Demurtas haalt uit met een fantastische trap. Holčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sánchez Capdevila rent richting de bal. Văn Vương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Vương haalt uit met een fantastische trap. Holčák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ŻNIN KLUB 0:6

37e minuut.
Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar passt de bal zonder na te denken. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas is nu in balbezit. Demurtas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Schwaneck rent richting de bal. Schwaneck geeft de bal voor. Inworp. Hacılar met de inworp. Merişor geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowscy Kolarze 89%, ŻNIN KLUB 11%.
Krakowscy Kolarze - ŻNIN KLUB 0:6

49e minuut.
Holčák probeert naar een medespeler te passen. Liidemann kopt de bal weg. Klungelig pakt Sánchez Capdevila de bal. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Merişor neemt de hoekschop. Demurtas krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Văn Vương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Vương haalt uit met een fantastische trap. Holčák probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Patlar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Capdevila. Patlar raakt geblesseerd tijdens het duel. Liidemann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Demurtas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Sánchez Capdevila de bal onder controle te krijgen. Demurtas is nu in balbezit. Klungelig pakt Demurtas de bal. Demurtas draait met de bal, schiet en ... Holčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ŻNIN KLUB 0:7

57e minuut.
Demurtas probeert naar een medespeler te passen. Văn Vương rent richting de bal. Schwaneck is nu in balbezit. Văn Vương onderschept slim de pass. Văn Vương haalt uit met een fantastische trap. Holčák bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ŻNIN KLUB 0:8

59e minuut.
Đenović rent richting de bal. Đenović geeft de bal voor. Demurtas rent richting de bal. Demurtas passt de bal zonder na te denken. Sánchez Capdevila is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ŻNIN KLUB 0:9

62e minuut.
Izydor geeft een lange en hoge pass. Schwaneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas is nu in balbezit. Demurtas draait met de bal, schiet en ... Holčák probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Liidemann passt de bal in één keer door. Demurtas probeert de bal met de borst te controleren. Demurtas passt de bal zonder na te denken. Văn Vương rent richting de bal. Văn Vương haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hacılar probeert naar een medespeler te passen. Liidemann rent richting de bal. Liidemann passt de bal in één keer door. Demurtas is nu in balbezit. Demurtas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Holčák met een harde bal richting middenveld. Hacılar kopt de bal weg. Demurtas rent richting de bal. Demurtas schiet op doel. Holčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Hacılar passt de bal in één keer door. Merişor is nu in balbezit. Merişor met een sublieme pass. Demurtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas schiet op doel. Holčák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ŻNIN KLUB 0:10

72e minuut.
Văn Vương rent richting de bal. Sánchez Capdevila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Văn Vương is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Demurtas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ŻNIN KLUB 0:11

79e minuut.
Merişor speelt de bal door. Klungelig pakt Demurtas de bal. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas is nu in balbezit. Demurtas schiet op doel. Holčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Simino onderschept slim de pass. Đenović verovert de bal door een tackle van achteren. Patlar probeert naar een medespeler te passen. Văn Vương heeft problemen om de bal te vangen. Văn Vương draait met de bal, schiet en ... Holčák bokst de bal weg.

89e minuut.
Schwaneck geeft de bal voor. Verger controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hacılar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Văn Vương rent richting de bal. Văn Vương haalt uit met een fantastische trap. Holčák bokst de bal weg.

90e minuut.
Schwaneck heeft problemen om de bal te vangen. Văn Vương is nu in balbezit. Csák rent richting de bal. Demurtas onderschept slim de pass. Demurtas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowscy Kolarze 79%, ŻNIN KLUB 21%.
Krakowscy Kolarze - ŻNIN KLUB 0:11