Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzała Siedlce fcbarceloona
532 Tactiek KCS
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 53.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Kałuziński geeft een lange en hoge pass. Hanganu rent richting de bal. Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:1

5e minuut.
Marzulli verovert de bal door een tackle van achteren. Marzulli geeft een lange en hoge pass. Skibicki kopt de bal weg. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:2

9e minuut.
Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik passt de bal in één keer door. Skibicki rent richting de bal. Skibicki schiet op doel. Grudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:3

11e minuut.
Wadoń is nu in balbezit. Ağaoğlu onderschept slim de pass. Ağaoğlu met een sublieme pass. Skibicki rent richting de bal. Skibicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Popielak kopt de bal weg. Hanganu controleert de bal met de borst. Hanganu passt de bal in één keer door. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Kordek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu speelt de bal door. Klungelig pakt Kopernik de bal. Kopernik draait met de bal, schiet en ... Grudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Żuczkowski is nu in balbezit. Skibicki verovert de bal door een tackle van achteren. Skibicki speelt de bal door. Kopernik rent richting de bal. Kopernik schiet op doel. Grudziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:4

18e minuut.
Nalewkowicz controleert de bal met de borst. Skibicki verovert de bal door een tackle van achteren. Skibicki passt de bal in één keer door. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:5

20e minuut.
Łakomiec probeert naar een medespeler te passen. Kopernik heeft problemen om de bal te vangen. Żuczkowski rent richting de bal. Kopernik onderschept slim de pass. Kopernik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Kałuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Omwayo verovert de bal door een tackle van achteren. Omwayo speelt de bal door. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik passt de bal zonder na te denken. Skibicki rent richting de bal. Skibicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:6

29e minuut.
Ağaoğlu is nu in balbezit. Wadoń rent richting de bal. Stelmach is nu in balbezit. Papuga onderschept slim de pass. Papuga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kopernik is nu in balbezit. Kopernik passt de bal met de wreef. Skibicki rent richting de bal. Skibicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Ağaoğlu speelt de bal door. Kordek is nu in balbezit. Żuczkowski rent richting de bal. Łakomiec verovert de bal door een tackle van achteren. Łakomiec schiet op doel. Grudziński bokst de bal weg.

39e minuut.
Brzęczyszczykiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanganu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kopernik de bal. Kopernik draait met de bal, schiet en ... Grudziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Butlewski rent richting de bal. Butlewski geeft de bal voor. Stelmach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papuga is nu in balbezit. Papuga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 71%, fcbarceloona 29%.
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:6

47e minuut.
Obłoczyński probeert de bal aan de voet te houden. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu geeft de bal voor. Skibicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:7

50e minuut.
Kordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec onderschept slim de pass. Łakomiec speelt de bal door. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki haalt uit met een fantastische trap. Grudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:8

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grudziński trapt de bal weg van het doel. Ağaoğlu kopt de bal weg. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hanganu is nu in balbezit. Hanganu speelt de bal door. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik draait met de bal, schiet en ... Grudziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:9

58e minuut.
Ağaoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hanganu de bal. Hanganu passt de bal zonder na te denken. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:10

61e minuut.
Grudziński probeert naar een medespeler te passen. Łakomiec kopt de bal weg. Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik onderschept slim de pass. Kopernik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kopernik passt de bal met de wreef. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Mateja rent richting de bal. Mateja geeft een hoge lob. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki draait met de bal, schiet en ... Grudziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:11

66e minuut.
Ćelović komt het veld opgelopen. Green komt het veld opgelopen. Arkonada komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Green rent richting de bal. Green passt de bal zonder na te denken. Arkonada is nu in balbezit. Arkonada geeft de bal voor. Kopernik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:12

71e minuut.
Green raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Magpoc komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Żuczkowski is nu in balbezit. Ćelović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćelović speelt de bal door. Magpoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Magpoc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Daar is Żuczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arkonada is nu in balbezit. Arkonada passt de bal zonder na te denken. Magpoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Magpoc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ćelović speelt de bal door. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec passt de bal zonder na te denken. Magpoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Magpoc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Wadoń is nu in balbezit. Ćelović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćelović geeft de bal voor. Kopernik rent richting de bal. Kopernik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Inworp. Arkonada met de inworp. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magpoc verovert de bal door een tackle van achteren. Magpoc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Hanganu kopt de bal weg. Daar is Kopernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik verovert de bal door een tackle van achteren. Kopernik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:13

84e minuut.
Daar is Popielak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wadoń rent richting de bal. Magpoc onderschept slim de pass. Kopernik rent richting de bal. Kopernik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ćelović speelt de bal door. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec passt de bal zonder na te denken. Magpoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Magpoc schiet op doel. Grudziński bokst de bal weg. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:14

90e minuut.
Obłoczyński speelt de bal door. Hanganu kan de bal niet met de borst controleren. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Magpoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Magpoc haalt uit met een fantastische trap. Grudziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 78%, fcbarceloona 22%.
Gorzała Siedlce - fcbarceloona 0:14