Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Szczecin AS Łaziska
VVV Tactiek obrońcy
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53 gemiddelde waardering 48.7
matig Schieten goed
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Jurgelionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk verovert de bal door een tackle van achteren. Bąk probeert naar een medespeler te passen. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Korzeniowski kopt de bal weg. Buczkowski rent richting de bal. Buczkowski geeft de bal voor. Szymkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mujčin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ceronis komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Ceronis probeert naar een medespeler te passen. Chryplewski probeert naar een medespeler te passen. Benini is nu in balbezit. Benini geeft een hoge lob. Skrzynecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ben Hassan passt de bal met de wreef. Horvat heeft problemen om de bal te vangen. Horvat met een sublieme pass. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Szymkiewicz onderschept slim de pass. Szymkiewicz passt de bal met de wreef. Vecchioni met een sublieme pass. Bąk is nu in balbezit. Bąk haalt uit met een fantastische trap. Paluri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Borrasso verovert de bal door een tackle van achteren. Horvat onderschept slim de pass. Horvat met een sublieme pass. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paluri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Szczecin 26%, AS Łaziska 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vikings Szczecin - AS Łaziska 0:0

58e minuut.
Chryplewski passt de bal zonder na te denken. Vecchioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bąk krijgt een gele kaart. Vecchioni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vecchioni kan niet meer verder spelen. Fulton komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ben Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hassan speelt de bal door. Macora Castillo is nu in balbezit. Szymkiewicz onderschept slim de pass. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paluri bokst de bal weg. Bąk is nu in balbezit. Bąk passt de bal met de wreef. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paluri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - AS Łaziska 1:0

68e minuut.
Szymkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Jurgelionis onderschept slim de pass. Bąk begaat een overtreding. Bąk krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Horvat geeft een hoge lob. Macora Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szymkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - AS Łaziska 2:0

80e minuut.
Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Szymkiewicz is nu in balbezit. Macora Castillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szymkiewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szymkiewicz kan niet meer verder spelen. Kurski komt het veld opgelopen. Pintar komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Paluri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Szczecin 22%, AS Łaziska 78%.
Vikings Szczecin - AS Łaziska 2:0