Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kopacze FC dolanka hooligans
M2-4 Tactiek 555
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten formidable
solid Passen solid
very good Verdedigen good


6e minuut.
Herea speelt de bal door. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki met een sublieme pass. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kaesbauer probeert naar een medespeler te passen. Audino is nu in balbezit. Audino met een sublieme pass. Ohman rent richting de bal. Ohman draait met de bal, schiet en ... Mohammed Labib bokst de bal weg.

16e minuut.
Dulea geeft een lange en hoge pass. Audino kopt de bal weg. Bohl heeft problemen om de bal te vangen. Ohman is nu in balbezit. Ohman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood begaat een overtreding. Bradu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anliker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kaesbauer kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bohl passt de bal zonder na te denken. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood speelt de bal door. Zhongxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongxian geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Audino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ohman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohman passt de bal in één keer door. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel. Mohammed Labib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaesbauer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Audino kopt de bal weg. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Matiejauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiejauskis passt de bal in één keer door. Bradu rent richting de bal. Bradu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - dolanka hooligans 0:1

43e minuut.
Bradu passt de bal in één keer door. Ohman is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Conte ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Conte naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ohman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bradu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Mohammed Labib probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kopacze FC 49%, dolanka hooligans 51%.
FC Kopacze FC - dolanka hooligans 0:1

46e minuut.
Namdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Namdar passt de bal zonder na te denken. Dulea rent richting de bal. Bradu onderschept slim de pass. Bradu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaesbauer met een sublieme pass. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel. Mohammed Labib probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Zhongxian is nu in balbezit. Zhongxian geeft de bal voor. Klungelig pakt Giorgino de bal. Herea is nu in balbezit. Herea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pérez Sierra komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Przywózki speelt de bal door. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser verovert de bal door een tackle van achteren. Fraser haalt uit met een fantastische trap. Kotecki bokst de bal weg. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea schiet op doel. Kotecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Anliker met een sublieme pass. Ohman rent richting de bal. Parraguéz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parraguéz krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Zhongxian is nu in balbezit. Kaesbauer onderschept slim de pass. Kaesbauer passt de bal zonder na te denken. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bradu rent richting de bal. Bradu passt de bal met de wreef. Kaesbauer geeft een lange en hoge pass. Bradu rent richting de bal. Bradu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - dolanka hooligans 0:2

74e minuut.
Pérez Sierra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lysaker komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Matiejauskis kopt de bal weg. Daar is Parraguéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - dolanka hooligans 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kopacze FC 47%, dolanka hooligans 53%.
FC Kopacze FC - dolanka hooligans 0:3