Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geoświry FC Kasztelania Małogoszcz
Taktyczka Tactiek Kasztelen Centra
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 60.1
solid Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Vitanov geeft een lange en hoge pass. Szwajdych kopt de bal weg. McManaman is nu in balbezit. McManaman haalt uit met een fantastische trap. Opdenacker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Kasztelania Małogoszcz 0:1

15e minuut.
Álvarez González geeft een lange en hoge pass. Piekarz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Descaveirado. Piekarz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Descaveirado onderschept slim de pass. Descaveirado geeft de bal voor. Crispín rent richting de bal. Crispín schiet op doel. Opdenacker probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Kasztelania Małogoszcz 0:2

23e minuut.
McManaman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szwajdych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwajdych probeert naar een medespeler te passen. Crispín is nu in balbezit. Crispín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Crispín verovert de bal door een tackle van achteren. Crispín passt de bal in één keer door. McManaman is nu in balbezit. McManaman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Kasztelania Małogoszcz 0:3

29e minuut.
Butucea heeft problemen om de bal te vangen. Piekarz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Səmədov. Səmədov krijgt een gele kaart. Piekarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Álvarez González zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piekarz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Álvarez González met een sublieme pass. Brčinović is nu in balbezit. Brčinović passt de bal in één keer door. McManaman is nu in balbezit. McManaman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Kasztelania Małogoszcz 0:4

39e minuut.
Smolík geeft een hoge lob. Klungelig pakt Glück de bal. Szwajdych rent richting de bal. McManaman is nu in balbezit. McManaman schiet op doel. Opdenacker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Descaveirado rent richting de bal. Descaveirado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simeonkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szumek speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 45%, Kasztelania Małogoszcz 55%.
Geoświry FC - Kasztelania Małogoszcz 0:4

46e minuut.
Jarząbek komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Salachna met een sublieme pass. Moreira Ferraro speelt de bal door. Baner is nu in balbezit. Baner draait met de bal, schiet en ... bin Mahamadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Kasztelania Małogoszcz 1:4

51e minuut.
McManaman passt de bal zonder na te denken. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Glück begaat een overtreding. Szwajdych raakt geblesseerd tijdens het duel. Brčinović komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Aleksandrov met een sublieme pass. Smolík rent richting de bal. Smolík probeert naar een medespeler te passen. Crispín rent richting de bal. Crispín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Szwajdych passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Glück de bal. McManaman rent richting de bal. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych draait met de bal, schiet en ... Opdenacker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Butucea is nu in balbezit. Butucea passt de bal zonder na te denken. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín haalt uit met een fantastische trap. Opdenacker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Kasztelania Małogoszcz 1:5

68e minuut.
McManaman bereikt de bal nog maar net als eerste. McManaman speelt de bal door. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Szwajdych rent richting de bal. Szwajdych speelt de bal door. McManaman bereikt de bal nog maar net als eerste. McManaman haalt uit met een fantastische trap. Opdenacker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Kasztelania Małogoszcz 1:6

84e minuut.
Moreira Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Salachna rent richting de bal. Salachna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baner de bal. Baner schiet op doel. bin Mahamadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Vitanov met een sublieme pass. Aleksandrov rent richting de bal. Aleksandrov geeft een lange en hoge pass. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych schiet op doel. Opdenacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 52%, Kasztelania Małogoszcz 48%.
Geoświry FC - Kasztelania Małogoszcz 1:6