Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S H A R K S Fc chmurka
5212 Tactiek najnowsza
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 50.4
solide Schieten solide
redelijk Passen solide
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Mundi passt de bal met de wreef. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Guruzeta begaat een overtreding. Guruzeta krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Kuziel rent richting de bal. Kuziel probeert naar een medespeler te passen. Fudali rent richting de bal. Korytek verovert de bal door een tackle van achteren. Korytek schiet op doel. Matamales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - Fc chmurka 0:1

14e minuut.
Dupré is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bychowiec. Dupré is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocisz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Dupré de bal. Dupré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz rent richting de bal. Kocisz probeert naar een medespeler te passen. Dupré rent richting de bal. Dupré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tur is nu in balbezit. Tur speelt de bal door. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytek verovert de bal door een tackle van achteren. Korytek schiet op doel. Matamales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kuziel passt de bal zonder na te denken. Mundi rent richting de bal. Mundi passt de bal met de wreef. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tur rent richting de bal. Bene begaat een overtreding. Tur raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuziel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Tur de bal. Tur passt de bal zonder na te denken. Korytek is nu in balbezit. Korytek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Tusk bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mijić met een snelle inworp. Bene is nu in balbezit. Bene geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Portello geeft een lange en hoge pass. Mundi kopt de bal weg. Korytek rent richting de bal. Rokosza rent richting de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Korytek is nu in balbezit. Korytek haalt uit met een fantastische trap. Matamales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - Fc chmurka 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S H A R K S 56%, Fc chmurka 44%.
S H A R K S - Fc chmurka 0:2

46e minuut.
Nistorescu komt het veld opgelopen. Santasaari komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Leczkowski komt het veld opgelopen. Trochim komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Baltă geeft de bal voor. Vilche probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mundi. Mundi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Leczkowski probeert naar een medespeler te passen. Tur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tur passt de bal zonder na te denken. Korytek rent richting de bal. Korytek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Santasaari passt de bal zonder na te denken. Niwiński rent richting de bal. Niwiński passt de bal met de wreef. Daar is Dupré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dupré speelt de bal door. Vilche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilche verovert de bal door een tackle van achteren. Vilche geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Galera Martínez komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kołodziejczak rent richting de bal. Kołodziejczak passt de bal met de wreef. Korytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytek haalt uit met een fantastische trap. Galera Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S H A R K S 46%, Fc chmurka 54%.
S H A R K S - Fc chmurka 0:2