Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-10 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.046
  • Stadion: WKS Morgi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22563
WKS Morgi Wrz Tarnów
dupa Tactiek c
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 56.6
average Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Kołodyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szarawarski. Kołodyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manav wilt de vrije trap nemen. Le Floch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Wrz Tarnów 1:0

7e minuut.
Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez geeft de bal voor. Zsák is nu in balbezit. Daar is Zsák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Kołodyński de bal. Diaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaz passt de bal met de wreef. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera draait met de bal, schiet en ... Mańk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Steenwinckel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Regent komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Daelman geeft de bal voor. Gonzalez kan de bal niet met de borst controleren. Gonzalez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kozera de bal. Kozera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Zsák rent richting de bal. Gasparetti rent richting de bal. Bortman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bortman krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Sinicki geeft een hoge lob. Kozera is nu in balbezit. Kozera passt de bal met de wreef. Zsák controleert de bal met de borst. Zsák schiet op doel. Mańk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Morgi 50%, Wrz Tarnów 50%.
WKS Morgi - Wrz Tarnów 1:0

47e minuut.
Kołodyński rent richting de bal. Nazzario verovert de bal door een tackle van achteren. Forrai verovert de bal door een tackle van achteren. Forrai geeft een lange en hoge pass. Szarawarski heeft problemen om de bal te vangen. Le Floch bokst de bal weg.

47e minuut.
Bortman is nu in balbezit. Bortman passt de bal met de wreef. Kołodyński rent richting de bal. Kołodyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Wrz Tarnów 2:0

60e minuut.
Kozera rent richting de bal. Kozera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zsák de bal. Zsák draait met de bal, schiet en ... Mańk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Wrz Tarnów 2:1

62e minuut.
Diaz geeft de bal voor. Langer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák is nu in balbezit. Zsák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zsák is nu in balbezit. Zsák passt de bal zonder na te denken. Kozera is nu in balbezit. Kozera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Sinicki rent richting de bal. Gasparetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparetti passt de bal in één keer door. Nazzario bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazzario geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zsák draait met de bal, schiet en ... Mańk probeert naar een medespeler te passen. Nazzario kopt de bal weg. Zsák is nu in balbezit. Zsák draait met de bal, schiet en ... Paal! Mańk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Daelman geeft een lange en hoge pass. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez geeft een hoge lob. Daar is Zsák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsák draait met de bal, schiet en ... Mańk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Diaz onderschept slim de pass. Diaz geeft de bal voor. Zsák heeft problemen om de bal te vangen. Zsák geeft een lange en hoge pass. Kozera krijgt zijn hoofd ertegen. Mańk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Morgi 64%, Wrz Tarnów 36%.
WKS Morgi - Wrz Tarnów 2:1