Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bory JulMar
Jedziesz Tactiek o co tu chodzi?
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 61.9
adequate Schieten outstanding
adequate Passen excellent
good Verdedigen good


2e minuut.
Aquilanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquilanti met een sublieme pass. Candelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Candelas schiet op doel. Kobyłka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Herout geeft een hoge lob. Daar is Séry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Séry passt de bal in één keer door. Aquilanti is nu in balbezit. Aquilanti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Abadan speelt de bal door. Łabędzki is nu in balbezit. Abadan rent richting de bal. Candelas verovert de bal door een tackle van achteren. Candelas draait met de bal, schiet en ... Sejud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kobyłka heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Herout geeft een lange en hoge pass. Aquilanti is nu in balbezit. Candelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Candelas haalt uit met een fantastische trap. Sejud probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - JulMar 0:1

24e minuut.
Łabędzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Séry rent richting de bal. Séry geeft de bal voor. Aquilanti rent richting de bal. Aquilanti schiet op doel. Sejud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Bucki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łabędzki de bal. Łabędzki passt de bal met de wreef. Aquilanti is nu in balbezit. Aquilanti draait met de bal, schiet en ... Sejud bokst de bal weg.

26e minuut.
Czyżewski is nu in balbezit. Séry onderschept slim de pass. Séry passt de bal met de wreef. Candelas rent richting de bal. Candelas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ndururi geeft een lange en hoge pass. Kobyłka heeft problemen om de bal te vangen. Candelas is nu in balbezit. Candelas haalt uit met een fantastische trap. Sejud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - JulMar 0:2

37e minuut.
Aquilanti rent richting de bal. Łabędzki rent richting de bal. Aquilanti onderschept slim de pass. Aquilanti haalt uit met een fantastische trap. Sejud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - JulMar 0:3

43e minuut.
Magne heeft problemen om de bal te vangen. Karakula rent richting de bal. Karakula passt de bal met de wreef. Candelas is nu in balbezit. Candelas haalt uit met een fantastische trap. Sejud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nebel zal de hoekschop nemen. Sejud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Candelas springt en kopt de bal. Sejud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - JulMar 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bory 57%, JulMar 43%.
FC Bory - JulMar 0:4

46e minuut.
Karzełek komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Czyżewski speelt de bal door. Nebel is nu in balbezit. Nebel met een sublieme pass. Klungelig pakt Karzełek de bal. Karzełek schiet op doel. Sejud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Séry bereikt de bal nog maar net als eerste. Séry geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kobyłka de bal. Candelas rent richting de bal. Candelas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Nebel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Séry rent richting de bal. Séry geeft een hoge lob. Candelas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - JulMar 0:5

64e minuut.
Delura passt de bal in één keer door. Herout speelt de bal door. Nebel is nu in balbezit. Nebel geeft de bal voor. Karzełek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Nebel speelt de bal door. Candelas is nu in balbezit. Karzełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karzełek haalt uit met een fantastische trap. Sejud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - JulMar 0:6

78e minuut.
Inworp. Kopa-Ostrowski komt het veld opgelopen. Waluś komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Candelas kopt de bal weg. Séry heeft problemen om de bal te vangen. Séry passt de bal met de wreef. Candelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Candelas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bledzewski komt het veld opgelopen. Nebel met een snelle inworp. Karzełek rent richting de bal. Karzełek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Séry geeft een hoge lob. Karzełek kopt de bal weg. Daar is Kobyłka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candelas is nu in balbezit. Candelas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - JulMar 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bory 59%, JulMar 41%.
FC Bory - JulMar 0:7