Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-21 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.049
  • Stadion: Montezuma Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10922
Montezuma Motyczaki
moja4 Tactiek 4-3-3
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 32.8
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen goed


7e minuut.
Tywralski is nu in balbezit. Babiarz verovert de bal door een tackle van achteren. Babiarz geeft een hoge lob. Jędrzejak krijgt zijn hoofd ertegen. Tocantins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Babiarz is nu in balbezit. Maniu rent richting de bal. Maniu passt de bal met de wreef. Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak draait met de bal, schiet en ... Tocantins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kełkowiecki geeft de bal voor. Babiarz kopt de bal weg. Daar is Węgorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniu is nu in balbezit. Maniu draait met de bal, schiet en ... Tocantins bokst de bal weg.

34e minuut.
Maniu passt de bal zonder na te denken. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş passt de bal in één keer door. Jędrzejak rent richting de bal. Jędrzejak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Maniu met een snelle inworp. Özkardeş onderschept slim de pass. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz schiet op doel. Tywralski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maniu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jędrzejak maakt een snoekduik en kopt de bal. Tocantins werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trung Giang geeft een lange en hoge pass. Jędrzejak maakt een snoekduik en kopt de bal. Tocantins bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montezuma 26%, Motyczaki 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Montezuma - Motyczaki 0:0

58e minuut.
Węgorowski onderschept slim de pass. Klungelig pakt Momuntjuk de bal. Babiarz onderschept slim de pass. Babiarz schiet op doel. Tocantins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Motyczaki 1:0

61e minuut.
Momuntjuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maniu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Maniu rent richting de bal. Maniu passt de bal in één keer door. Jędrzejak rent richting de bal. Jędrzejak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Motyczaki 2:0

67e minuut.
Mateiaş verovert de bal door een tackle van achteren. Mateiaş met een sublieme pass. Klungelig pakt Maniu de bal. Maniu schiet op doel. Tocantins probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Motyczaki 3:0

75e minuut.
Maniu onderschept slim de pass. Maniu geeft een hoge lob. Jędrzejak heeft problemen om de bal te vangen. Jędrzejak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Motyczaki 4:0

77e minuut.
Trung Giang geeft een lange en hoge pass. Babiarz kopt de bal weg. Daar is Momuntjuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz passt de bal zonder na te denken. Jędrzejak rent richting de bal. Jędrzejak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Motyczaki 5:0

83e minuut.
Maniu rent richting de bal. Maniu passt de bal met de wreef. Jędrzejak rent richting de bal. Jędrzejak haalt uit met een fantastische trap. Tocantins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Motyczaki 6:0

86e minuut.
Babiarz heeft problemen om de bal te vangen. Babiarz probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejak rent richting de bal. Jędrzejak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Motyczaki 7:0

88e minuut.
Mroziński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wiedźmin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montezuma 32%, Motyczaki 68%.
Montezuma - Motyczaki 7:0