Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-25 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.051
  • Stadion: Blue Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15188
K.S. Niebiescy Myszków FC Arsenal Sosnowiec
nowiuska12 Tactiek Christy
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.2 gemiddelde waardering 54.6
solide Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Letina passt de bal zonder na te denken. García Lopez onderschept slim de pass. Rekuć is nu in balbezit. Klungelig pakt Rekuć de bal. Rekuć draait met de bal, schiet en ... Arcanjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Letina rent richting de bal. Hintermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrzanowski geeft een hoge lob. Daar is Rebocho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebocho schiet op doel. Toregiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tolomi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rekuć de bal. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rekuć rent richting de bal. Rekuć schiet op doel. Arcanjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Klungelig pakt Pipablaquigrafo de bal. Göçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć rent richting de bal. Rekuć draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rekuć rent richting de bal. Göçkün probeert naar een medespeler te passen. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - FC Arsenal Sosnowiec 1:0

26e minuut.
Koša rent richting de bal. Koša met een sublieme pass. Ciora geeft de bal voor. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
García Lopez heeft problemen om de bal te vangen. Ciora kopt de bal weg. Koša geeft een lange en hoge pass. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - FC Arsenal Sosnowiec 2:0

39e minuut.
Letina is nu in balbezit. Letina passt de bal met de wreef. Göçkün rent richting de bal. Göçkün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - FC Arsenal Sosnowiec 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Niebiescy Myszków 44%, FC Arsenal Sosnowiec 56%.
K.S. Niebiescy Myszków - FC Arsenal Sosnowiec 3:0

46e minuut.
Karjalainen komt het veld opgelopen. Petroni komt het veld opgelopen. Ambrozik komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tímár probeert naar een medespeler te passen. Bystrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski passt de bal zonder na te denken. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tímár probeert naar een medespeler te passen. Bystrzanowski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tolomi. Tolomi krijgt een gele kaart. Bystrzanowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ignazio komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ciora geeft de bal voor. Tímár probeert naar een medespeler te passen. Tolomi verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrzanowski rent richting de bal. Bystrzanowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ignazio is nu in balbezit. Hintermayer is nu in balbezit. Hintermayer geeft de bal voor. Tímár rent richting de bal. Tímár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - FC Arsenal Sosnowiec 3:1

84e minuut.
Hintermayer met een snelle inworp. Letina is nu in balbezit. Letina passt de bal met de wreef. Rekuć heeft problemen om de bal te vangen. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Tolomi onderschept slim de pass. Tolomi met een sublieme pass. Ignazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignazio schiet op doel. Arcanjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - FC Arsenal Sosnowiec 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Niebiescy Myszków 43%, FC Arsenal Sosnowiec 57%.
K.S. Niebiescy Myszków - FC Arsenal Sosnowiec 4:1