Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turovia Turów Spain Trialists VII
maximus Tactiek Kalejdoskop
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 54.5
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Daar is Clymans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clymans. Clymans krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Diculescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paczos. Diculescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diculescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nebel rent richting de bal. Ivanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nebel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Diculescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Keller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klungelig pakt Navajas de bal. Navajas speelt de bal door. Kokot rent richting de bal. Kokot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Spain Trialists VII 1:0

23e minuut.
Inworp. Ros komt het veld opgelopen. Otočil komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ivanov rent richting de bal. Nebel verovert de bal door een tackle van achteren. Uğur verovert de bal door een tackle van achteren. Ros onderschept slim de pass. Ros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ros passt de bal in één keer door. Clymans is nu in balbezit. Prados verovert de bal door een tackle van achteren. Nebel rent richting de bal. Nebel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Navajas probeert naar een medespeler te passen. Otočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Otočil passt de bal met de wreef. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Orsov verovert de bal door een tackle van achteren. Orsov passt de bal met de wreef. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Dutra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Spain Trialists VII 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turovia Turów 51%, Spain Trialists VII 49%.
Turovia Turów - Spain Trialists VII 2:0

55e minuut.
Prados passt de bal in één keer door. Ros rent richting de bal. Ros probeert naar een medespeler te passen. Diculescu rent richting de bal. Diculescu draait met de bal, schiet en ... Keller bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Gümüşsöz komt het veld opgelopen. Uddberg komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Paczos is nu in balbezit. Paczos geeft de bal voor. Diculescu rent richting de bal. Diculescu geeft een hoge lob. Nebel springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ros geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Diculescu de bal. Paczos rent richting de bal. Diculescu onderschept slim de pass. Diculescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ros passt de bal zonder na te denken. Orsov heeft problemen om de bal te vangen. Ros rent richting de bal. Orsov verovert de bal door een tackle van achteren. Orsov speelt de bal door. Uddberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kokot rent richting de bal. Kokot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Spain Trialists VII 3:0

83e minuut.
Aranda passt de bal met de wreef. Uğur is nu in balbezit. Uğur passt de bal in één keer door. Nebel is nu in balbezit. Nebel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ðức Nhân probeert naar een medespeler te passen. Paczos rent richting de bal. Diculescu onderschept slim de pass. Diculescu haalt uit met een fantastische trap. Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Spain Trialists VII 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turovia Turów 51%, Spain Trialists VII 49%.
Turovia Turów - Spain Trialists VII 3:1