Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie
moja nowa t Tactiek Wózek
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 54.6
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Sordyl geeft een hoge lob. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov probeert naar een medespeler te passen. Faron rent richting de bal. Faron schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk is nu in balbezit. Dimitrov onderschept slim de pass. Dimitrov geeft een hoge lob. Vilbergsson springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pazzini is nu in balbezit. Pazzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 0:1

11e minuut.
Krzętowski passt de bal met de wreef. Pazzini speelt de bal door. Atanasijević is nu in balbezit. Vilbergsson onderschept slim de pass. Vilbergsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tooming probeert naar een medespeler te passen. Konno is nu in balbezit. Konno passt de bal met de wreef. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Di Matteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagaje Gdów - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 1:1

24e minuut.
Pazzini passt de bal zonder na te denken. Humić bereikt de bal nog maar net als eerste. Humić met een sublieme pass. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Humić passt de bal met de wreef. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini probeert naar een medespeler te passen. Humić probeert naar een medespeler te passen. Vilbergsson rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tooming speelt de bal door. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Valečák is nu in balbezit. Konno onderschept slim de pass. Konno haalt uit met een fantastische trap. Di Matteo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Konno is nu in balbezit. Konno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 2:1

37e minuut.
Wicke geeft een lange en hoge pass. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming passt de bal met de wreef. Daar is Mikołajczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Andronic passt de bal in één keer door. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming probeert naar een medespeler te passen. Konno rent richting de bal. Konno schiet op doel. Di Matteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk passt de bal met de wreef. Konno is nu in balbezit. Konno draait met de bal, schiet en ... Di Matteo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kadleček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 54%, MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 46%.
Zagaje Gdów - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 3:1

47e minuut.
Atanasijević onderschept slim de pass. Atanasijević geeft de bal voor. Daar is Valečák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Konno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikołajczuk heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 4:1

51e minuut.
Wicke verovert de bal door een tackle van achteren. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming passt de bal met de wreef. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... Di Matteo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamallı komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Auribault met een sublieme pass. Konno rent richting de bal. Konno passt de bal met de wreef. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 5:1

63e minuut.
Tapoko passt de bal in één keer door. Vilbergsson rent richting de bal. Sordyl rent richting de bal. Vilbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilbergsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Faron passt de bal zonder na te denken. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević geeft de bal voor. Konno is nu in balbezit. Konno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dimitrov rent richting de bal. Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic met een sublieme pass. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel. Di Matteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Valečák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fejér komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Wicke verovert de bal door een tackle van achteren. Wicke speelt de bal door. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Di Matteo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Wojtoń rent richting de bal. Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Konno probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Konno rent richting de bal. Konno haalt uit met een fantastische trap. Di Matteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biegun komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Inworp. Szita komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 48%, MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 52%.
Zagaje Gdów - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 5:1