Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Pablo Bulikov United
Mineiro 2 bar Tactiek 442
37% Balbezit 63%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
42.5 gemiddelde waardering 61.7
good Schieten excellent
good Passen outstanding
good Verdedigen very good


4e minuut.
Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski geeft een hoge lob. Hełminiak speelt de bal door. Owusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owusu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kolano verovert de bal door een tackle van achteren. Kolano passt de bal zonder na te denken. Kollo met een sublieme pass. Daar is Ibisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibisz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Baloun onderschept slim de pass. Baloun passt de bal met de wreef. Maínz rent richting de bal. Maínz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Bulikov United 0:1

44e minuut.
Cyrzan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak speelt de bal door. Owusu rent richting de bal. Owusu draait met de bal, schiet en ... Modry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 54%, Bulikov United 46%.
FC Sao Pablo - Bulikov United 0:1

46e minuut.
Tognarelli is nu in balbezit. Piekarski onderschept slim de pass. Piekarski met een sublieme pass. Owusu rent richting de bal. Owusu schiet op doel. Modry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Bulikov United 0:2

53e minuut.
Piekarski passt de bal in één keer door. Hełminiak rent richting de bal. Hełminiak passt de bal met de wreef. Owusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owusu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Baloun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woźniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baloun raakt geblesseerd tijdens het duel. Błażejczyk komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Laska is nu in balbezit. Fijałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijałkowski passt de bal in één keer door. Charciarek rent richting de bal. Charciarek haalt uit met een fantastische trap. Boscán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Bulikov United 1:2

78e minuut.
Błażejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejczyk geeft een lange en hoge pass. Maínz is nu in balbezit. Maínz schiet op doel. Modry probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Modry met een harde bal richting middenveld. Błażejczyk kopt de bal weg. Maínz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maínz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Bulikov United 1:3

83e minuut.
Tognarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Piekarski verovert de bal door een tackle van achteren. Piekarski passt de bal met de wreef. Owusu rent richting de bal. Owusu schiet op doel. Modry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Kollo geeft de bal voor. Inworp. Laska met de inworp. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 48%, Bulikov United 52%.
FC Sao Pablo - Bulikov United 1:3