Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CZT Co Za Team FC FC
DOMINACJA Tactiek plokp
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51 gemiddelde waardering 59.1
solid Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Hutmacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutmacher geeft de bal voor. Pyhälä met een sublieme pass. Bekilli is nu in balbezit. Bekilli draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński bokst de bal weg.

4e minuut.
Pyhälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhälä speelt de bal door. Enginer is nu in balbezit. Enginer schiet op doel. Nawotczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - FC FC 0:1

5e minuut.
Barello speelt de bal door. Klungelig pakt Merle de bal. Merle passt de bal met de wreef. Enginer rent richting de bal. Enginer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Pyhälä onderschept slim de pass. Pyhälä speelt de bal door. Enginer is nu in balbezit. Enginer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - FC FC 0:2

13e minuut.
Panteleev heeft problemen om de bal te vangen. Milinić is nu in balbezit. Milinić geeft een lange en hoge pass. Bekilli is nu in balbezit. Bekilli haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Milinić geeft de bal voor. Enginer kopt de bal weg. Bekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekilli schiet op doel. Nawotczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Barello rent richting de bal. Kowalec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pieniacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bierut rent richting de bal. Bierut haalt uit met een fantastische trap. Subacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer met een sublieme pass. Bekilli is nu in balbezit. Bekilli haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - FC FC 0:3

23e minuut.
Milinić geeft een hoge lob. Bekilli kopt de bal weg. Daar is Pieniacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enginer is nu in balbezit. Enginer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Spyrou de bal. Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Milinić speelt de bal door. Pyhälä is nu in balbezit. Pyhälä geeft een hoge lob. Enginer rent richting de bal. Enginer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CZT Co Za Team 65%, FC FC 35%.
CZT Co Za Team - FC FC 0:3

48e minuut.
Pyhälä geeft een hoge lob. Daar is Enginer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pieniacki. Enginer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pyhälä komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhälä verovert de bal door een tackle van achteren. Pyhälä met een sublieme pass. Bekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekilli haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński bokst de bal weg. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - FC FC 0:4

57e minuut.
Pyhälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhälä probeert naar een medespeler te passen. Merle bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer verovert de bal door een tackle van achteren. Enginer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - FC FC 0:5

60e minuut.
Milinić geeft de bal voor. Enginer is nu in balbezit. Bekilli rent richting de bal. Bekilli schiet op doel. Nawotczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - FC FC 0:6

65e minuut.
Caramarin met een sublieme pass. Bierut is nu in balbezit. Milinić begaat een overtreding. Milinić krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabel komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gözalan geeft een lange en hoge pass. Enginer kopt de bal weg. Bekilli is nu in balbezit. Bekilli schiet op doel. Nawotczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - FC FC 0:7

75e minuut.
Klungelig pakt Enginer de bal. Enginer speelt de bal door. Daar is Bekilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekilli schiet op doel. Nawotczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - FC FC 0:8

89e minuut.
Kowalec met de inworp. Barello rent richting de bal. Pyhälä tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyhälä krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Barello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pieniacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milinić kopt de bal weg. Kowalec geeft een hoge lob. Bekilli is nu in balbezit. Bekilli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CZT Co Za Team 55%, FC FC 45%.
CZT Co Za Team - FC FC 0:8