Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Rędziny kaligula82
442 Tactiek golaso
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 66
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 58.3
solid Schieten excellent
good Passen formidable
average Verdedigen very good


1e minuut.
Mambretti onderschept slim de pass. Mambretti passt de bal met de wreef. Elie met een sublieme pass. Ristea geeft een hoge lob. Grzenkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Klungelig pakt Sheringham de bal. Dziubański rent richting de bal. Dziubański met een sublieme pass. Quesada rent richting de bal. Quesada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 0:1

7e minuut.
Grzenkowski passt de bal in één keer door. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański passt de bal in één keer door. Quesada is nu in balbezit. Quesada schiet op doel. Škorpik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Quesada met een sublieme pass. Ziemiański speelt de bal door. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 0:2

12e minuut.
Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubański verovert de bal door een tackle van achteren. Dziubański met een sublieme pass. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Sheringham is nu in balbezit. Strašauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Dziubański geeft de bal voor. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Quesada kopt de bal weg. Ristea is nu in balbezit. Ristea geeft een hoge lob. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Wars de bal. Quesada onderschept slim de pass. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Škorpik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mambretti speelt de bal door. Grzenkowski is nu in balbezit. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 0:3

20e minuut.
Kurz is nu in balbezit. Grzenkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzenkowski probeert naar een medespeler te passen. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 0:4

21e minuut.
Daar is Sheringham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quesada rent richting de bal. Quesada met een sublieme pass. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski schiet op doel. Škorpik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie geeft een lange en hoge pass. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 0:5

24e minuut.
Elie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański geeft een lange en hoge pass. Grzenkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 0:6

24e minuut.
Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie passt de bal in één keer door. Ziemiański speelt de bal door. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Elie geeft een hoge lob. Gackowski rent richting de bal. Grzenkowski onderschept slim de pass. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... Škorpik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 0:7

26e minuut.
Klungelig pakt Kurz de bal. Kurz passt de bal in één keer door. Larrieu probeert de bal met de borst te controleren. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski schiet op doel. Škorpik bokst de bal weg.

29e minuut.
Klungelig pakt Antonie de bal. Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubański passt de bal in één keer door. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap. Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Grzenkowski heeft problemen om de bal te vangen. Quesada rent richting de bal. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 0:8

31e minuut.
Dziubański is nu in balbezit. Dziubański passt de bal met de wreef. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański geeft de bal voor. Grzenkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Strašauskas probeert naar een medespeler te passen. Dziubański speelt de bal door. Gadecki is nu in balbezit. Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada draait met de bal, schiet en ... Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 0:9

34e minuut.
Żydło geeft een lange en hoge pass. Elie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ristea de bal. Ristea geeft een lange en hoge pass. Grzenkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ziemiański passt de bal zonder na te denken. Gadecki heeft problemen om de bal te vangen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel. Škorpik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 0:10

40e minuut.
Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański passt de bal zonder na te denken. Mambretti probeert naar een medespeler te passen. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap. Škorpik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Mambretti probeert de bal met de borst te controleren. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański probeert naar een medespeler te passen. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ... Škorpik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gackowski rent richting de bal. Grzenkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dziubański kan de bal niet met de borst controleren. Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambretti rent richting de bal. Sheringham onderschept slim de pass. Sheringham schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Ristea passt de bal met de wreef. Grzenkowski rent richting de bal. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... Škorpik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 85%, kaligula82 15%.
Unia Rędziny - kaligula82 0:11

47e minuut.
Holba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Elie de bal. Elie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grzenkowski de bal. Grzenkowski schiet op doel. Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Kurz is nu in balbezit. Mambretti onderschept slim de pass. Mambretti passt de bal in één keer door. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Škorpik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 0:12

52e minuut.
Gadecki rent richting de bal. Grzenkowski onderschept slim de pass. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzenkowski is nu in balbezit. Quesada is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Larrieu probeert naar een medespeler te passen. Kohut is nu in balbezit. Kurz verovert de bal door een tackle van achteren. Kurz schiet op doel. Targonskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 1:12

55e minuut.
Dziubański probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański speelt de bal door. Gadecki probeert de bal met de borst te controleren. Dziubański is nu in balbezit. Dziubański schiet op doel. Škorpik bokst de bal weg. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 1:13

56e minuut.
Ziemiański speelt de bal door. Elie rent richting de bal. Elie geeft een hoge lob. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... Škorpik bokst de bal weg. Gackowski is nu in balbezit. Grzenkowski onderschept slim de pass. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quesada is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 1:14

59e minuut.
Mambretti is nu in balbezit. Mambretti passt de bal in één keer door. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Ristea passt de bal met de wreef. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański passt de bal zonder na te denken. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dziubański met een sublieme pass. Quesada is nu in balbezit. Quesada passt de bal in één keer door. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... Škorpik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 1:15

69e minuut.
Elie passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Holba de bal. Mambretti geeft de bal voor. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski geeft een hoge lob. Dziubański speelt de bal door. Quesada rent richting de bal. Quesada geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gackowski met een harde bal richting middenveld. Mambretti kopt de bal weg. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vietri geeft de bal voor. Inworp. Ristea met een snelle inworp. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sheringham kopt de bal weg. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański probeert naar een medespeler te passen. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Holba passt de bal in één keer door. Elie geeft een lange en hoge pass. Gadecki is nu in balbezit. Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Quesada passt de bal in één keer door. Dziubański is nu in balbezit. Dziubański speelt de bal door. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... Škorpik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gackowski de bal. Quesada rent richting de bal. Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - kaligula82 1:16

85e minuut.
Żydło speelt de bal door. Daar is Elie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elie probeert naar een medespeler te passen. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Elie rent richting de bal. Elie geeft een lange en hoge pass. Ziemiański kopt de bal weg. Quesada is nu in balbezit. Quesada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mambretti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ziemiański de bal. Ziemiański probeert naar een medespeler te passen. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... Škorpik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański passt de bal met de wreef. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 73%, kaligula82 27%.
Unia Rędziny - kaligula82 1:16